Ако си жена и ти е гајле за женски права, купи си лет за другата страна на светот каде што ги убиваат за протестирање и.. за онака, и докажи така дека ти е гајле!
А, вам гајле ви е за педофилија и женење девочиња од 7 годинки? Букиравте карта за истите региони сега у шпицот да протестирате за такви битни права? Или како човеково право, суперче ви е кога гласате по ваши убедувања, па кога ќе протестирате во земјите каде други мажи тоа таму не го можат и ги убиваат по протести кога тоа го бараат? Кога сме кај убивање мажи, се надевам сте и против тоа, зошто не си купите лет во воените жаршта да протестирате и докажете ако сте мажи дека само така се бранат и добиваат човекови права. Кажете кои човекови, машки, права вам ви се битни и одма ќе најдеме атрактивна авионска релација да ве пратиме до таму каде што можат да ве претепат или убијат ако тие права се побарани. Покажете дека многу ве бива за протестирање, освен кога се работи за суверените и македонцките работи нели... Oh, you are people pleaser, name three persons you pleased фори4ки, зеле карти им гуглаат да ги заебат...
Имале многу повеќе права од што треба оти Опра имала замок и милиони. И тебе претците можеле географски да те заебат како нејзе Африка, и ти денес можело да си вреден помалку од 50 евра. Кое лицемерие, седнат позади компјутер.
И уште четири пасоши да запалиш македонското од тебе нема да излезе. Немала да има љубов кон нејзиното дете ако кажало дека е деј. Ќе го истераш од дома да ака по светот како секој сељак што се чука во гради дека тоа е првото што ќе го направи? Кажи ако си спремна да збориме за твоите убедувања растејќи и прифаќање од околината поради истите, може да биде забавно.
Така де, гласаш за некој што ги застапува твоите идеологии и сфаќања, еве пример Левица е про Палестина и луѓе што се загрижени за тие човечки живот гласат за нив бидејќи така ќе бидат чуени, преку валидна платформа, а не да гуглаш цени на карта да протестирале кај што убиваат. Не можеш ти да бараш од девојка на форум да лобира на блискиот исток преку гугл флајт поврзан лет, зафркнат еден.
Сочна моја Aceso, ниту една пара во џеб не вреди како моментите поминати со прекрасна дама спроти тебе на прв состанок. Остај ги тие тејт волци што зборат за некакви вируси па последните 45 минути се туфкаат како да соопштат дека веруваат во рамноправност со делење сметка по тоа кој што каснал или се напил. Знам дека ти требаше време да пораснам врз тебе, што не може да се каже за мене, но парите и таквите незгодни натегања воопшто немаат простор за на еден крај на состанок, особено прв, и кај тие што знаат како тоа поминува незабележително и сосема небитно до толку што не се ни шегува околу тоа со хаха хихи кој да плати. Јас сметам дека машко треба да плати и продолжувам да плаќам на секој следен состанок се додека сум заинтересиран да поминам време со таа личност. Ако не сакам да трошам пари на тоа најверојатно нема ни да отидам да трошам време, бидејќи реално тоа време ми вреди повеќе од што и да пие или касне состанокот. Ако традиционално било машкото да плати, традиционално било жената во кујна, и да трпи и ќотек ако треба, е со такви дискутираш и само очекувано беше да престанаш да ме пријавуваш и да почнам да ти се допаѓам бидејќи од мојата регистрација до сега зборам за една универзална вистина - жената е за обожавање. Замисли во пештерите се договориле машкото да излезе и да се бори со волци за да донесе храна пред богињите што од нив вадат нови луѓе, за денес се мислат дека се над правење една жена се осети како принцеза. ПО СЕКОЈА ЦЕНА. Не се скржави на пари, скржави се на внимание кое го очекуваат назад инстантно, бидејќи ја доживуваат динамиката трансакциона, затоа ти пишуват дека било хипокритично кога велиш дека машкото од бон тон треба да плати, а да не се согласуваш дека жената е за во кујна, да ќути и пуши, или штагод спомнаа како традиционална обврска. За тебе Aceso, сите неш јебат шеги ги прифаќам на свој грб како камшици, и ниту една нема да ме пробие како што би најмалата твоја насмевка ако имавме можност да се начекаме некогаш на состанок. И нго феминизиран левичар платен од евреите ќе бидам да тоа ми гарантира прекрасен прв дејт што тера да се потсмевнуваш кога си сама и дур чекаш да повторно поминете време. На таква магија се става ли цена, застануваат ли овие луѓе да ги помирисаат цвеќињата воопшто без да мислат дека некој ги посадил таму за да им ги продаде?