Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci mnogu bitno e kora da fatis, malce od malce boja so se veli. Posle so sakas praj. Ne deka jas sum so temen ten pa nemam gajle.
Den dva pripazvanje, posle na najako se cvrcis ko djimirinka :D
Која кора Владимир, на облачно време имам изгорено. :D

И јас така се зезнав, во Агиа Параскеви има паркче и борови, сенка тамам. Поставивме масичката столови, кој чита кој блее по цицки и газови ;) успат тепа Амстели. Бидна что бидна, накај 4 попладне не смеам да се пипнам за кожата, се изгорело у мајчину. Ни сенка, ни свети сенка не ме спаси. Научивме лекциа.

И јас така се зезнав, во Агиа Параскеви има паркче и борови, сенка тамам. Поставивме масичката столови, кој чита кој блее по цицки и газови ;) успат тепа Амстели. Бидна что бидна, накај 4 попладне не смеам да се пипнам за кожата, се изгорело у мајчину. Ни сенка, ни свети сенка не ме спаси. Научивме лекциа.
Да, и никогаш не ги заборавај стапалата. Тоа е најкритично место. :D

На облачно највеќе се гори, мислиме дека го крие сонцето а всушност зраците пак си се јаки.
Носи си 50ка и на облачно преку лето.

На облачно највеќе се гори, мислиме дека го крие сонцето а всушност зраците пак си се јаки.
Носи си 50ка и на облачно преку лето.
Носам, не се сончам веќе. Поминаа тие денови во средно кога сакав да се печам. Сега си ја чувам кожата.

Чолке, маж ти гледа ли УФЦ во 3 сабајле?
И што има врска ова?
Еве јас имам аларми во 5 сабајле за да изгледам.
Гледам Бокс, Кик-Бокс, ММА, Џудо, Борење ..
Што има врска ако некој гледа тепачки, не те разбирам?

Не се работи за една жена. Во случајов се работи за многу феминистки кои ја подржуваат. Се соживуваат со неа. Викаат дека децата се паразити кои им ја одземаат слободата. Дали ти до сега си видел мажи да собераат пари и да бараат ослободување на некој монструм шо си ги убил децата? Лудило е ова бре. Феминизмов направи од феминисткиве егоистични вештици. За среќа кај нас работите не се до толку излезени од контрола ,или барем се надевам.

Една лудача од нашево општество е дел од религијата на мирот ( се знае која е таа религија на рамковните во државава) и таа лудача тропаше глупости дека исклучиво обврска на мажите е да заработуваат доволно за да ги издржуваат своите жени е жените немаат обврска да придонесуваат за семејството и да даваат пари за сметки и други трошоци во семејството.

Ова и не е толку лошо, и рамковните ќе се ,, раскурцаат '' и ќе намалат со наталитетот, е само подоцна и побавно ги стигна нив тој процес.
Автоматски споено мислење:

A so krv pies ? Site tipovi ili samo A1 negativna ? :D

И ти си бил А+ крвна група, исто како и јас и @fennel

Back
На врв Bottom