мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 23.502
- Поени од реакции
- 30.821
Znaci sega si vo Francija fazaМногу одамна!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sega si vo Francija fazaМногу одамна!

sega nosi dolgi rakavi i vo leto na 50 stepena, jer ja mrzi da gi depilira vlaknata na racete..Znaci sega si vo Francija faza![]()
Да, дури и во најхардкор варијанта на ислам преминав, за да не се гледа ништо.sega nosi dolgi rakavi i vo leto na 50 stepena, jer ja mrzi da gi depilira vlaknata na racete..
Па дај стај барем една слика на форумов да видиме како ти стои бурката.Да, дури и во најхардкор варијанта на ислам преминав, за да не се гледа ништо.
Не смеам, дури грев е што го читам форумов воопшто. Ве молам, не ме цитирајте.Па дај стај барем една слика на форумов да видиме како ти стои бурката.
Duri ne vlezis vo Rusija faza, nema gajleДа, дури и во најхардкор варијанта на ислам преминав, за да не се гледа ништо.

Каква е таа фаза ?Duri ne vlezis vo Rusija faza, nema gajle![]()
Борењето како спорт е некако педерски.И што има врска ова?
Еве јас имам аларми во 5 сабајле за да изгледам.
Гледам Бокс, Кик-Бокс, ММА, Џудо, Борење ..
Што има врска ако некој гледа тепачки, не те разбирам?
Исто и ватерполо. Баш со многу педери си се дружела? 40-50 така нешто или?Како можи бре борење да е педерски спорт ало
Немам слушнато јас педер да гледа борење а сум се дружела со бајаги педери![]()
Не ги бројам, ама двоцифрена е бројката сигурноИсто и ватерполо. Баш со многу педери си се дружела? 40-50 така нешто или?
НемаБорењето како спорт е некако педерски.
Има нишка на хомоеротика во тие ставови каде изгледа како едниот да го работи другиот одзади, или едниот со гзот во фаца на другиот.
Значи сакаш да гледаш влажни голи мажи како додаваат оранж топка во базен?Нема
На фудбалска утакмица кога има контакт/дуел меѓу играчите тоа не значи дека истите се трљаат. Спорт е спорт,никој не гледа во гз ниту пак во фаца
Вештините се гледаат при борба, не знам вие што гледате
Јас ММА коа гледам сакам да видам стилови на тепање, не какви мускули имаат
Бог да чува е вот со муабетиве