Фејсбук-љубовни изјави

Ne znam so da ti replynam me ostavi bez zborovi so nasmevkava :-D :-D

Па врати се во прво одделение и препрочитај ја касни порасни може од неа ќе ти се збогати речникот , ионака интелегенцијата ти е дојдена до тоа ниво.

Па врати се во прво одделение и препрочитај ја касни порасни може од неа ќе ти се збогати речникот , ионака интелегенцијата ти е дојдена до тоа ниво.
Lele sala bese... :-)
Nobody here gets me...

Ајде офф топик:
Никот сакав да ми биди само Волшебничка (објаснив зс во друга тема) Беше зафатено и пробав на секаков друг начин (Волшебничка___; Volsebnicka и сл). На крај си реков нека остани вака сеедно. Од кога го направив, почнав да го користам после пола година скоро, и да во право сте и мене сега не мие сеедно ама тоа е, пред некоја ден видов тема за сменување на никот ама беше затворена, а да го бришам профилот не сакам

Слабо магиите а?

volsebni4ka_19, малце ми е контрадикторно што си отворила баш ти ваква тема, кога пред некое време во Љубовни проблеми се жалеше и не му веруваше на дечко ти од причина што не сакал на Фб да објави дека сте во врска.
Сега викаш дека е подобро љубов во живо, отколку на Фб, мило ми е што си сменила мислење.

На темава, лигуши ко овие секако дека имам, али ги нема многу и не се од овие размери ко во првиот пост. Али луѓето си се мрднати, како сите, така и ние, па ќе летаат срциња, кисчиња итн.
Мене ми е смешно, уште повеќе патетично и многу лигаво.

Pluh i dzesika ostana da gi pravat chda temive interesni...

Volsebni4ke, duso, i tebe ke ti se sluci, ne se sekiraj. Znaeme deka ova e ligavo, ama znaeme kolku zavisna moze da te pretvori sto do 4 am na tvojot rodenden jadese sama torta vo temnica. ;)

Jas samo mu pomagam na pluh, asistencija :-D
On e glavniot :-D

Dosadna sum aj.

Ова не е ништо.. А рачунај тие шо си имат напраено лажен профил од дечкото/женската и што си пишат вакви работи... е тие се за жалење :facepalm:

Дали си запознаена со оваа функција?
cA8vFLI.png

Jа имам еден шо сам си праќа поздрави на насловите на сликите кои ги слика. И сам си лајкнува. И слуша турбофолк. How cool is that?

ја имам еден шо сам си праќа поздрави на насловите на сликите кои ги слика. И сам си лајкнува. И слуша турбофолк. How cool is that?
ами чувај си го :)
он:јас немам вакви пријатели ни на фб а ни па во живо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom