Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да не седиш толку на фацебук.Ако не ги гледаш нема да те иритираатЗначи многу ме иритираат тие вљубени гулапчиња шо се на фб. Посебно во коментари кога има: “срцеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее те сакамммммммммммммммммммммммммммммммммммммм“!?!?!?!?!?
или пак на ѕид, или каде и дае.
Случајно од досада, ја рефреширав страната и видете што најдов од едни мои познаници Прегледај го приврзокот 71601
па си реков онака да си подискутираме на оваа тема. И ако има некој шо го прави ова нека ми објасни каков филинг има?
зс ја искрено не разбирам![]()

Ајде офф топик:
Никот сакав да ми биди само Волшебничка (објаснив зс во друга тема) Беше зафатено и пробав на секаков друг начин (Волшебничка___; Volsebnicka и сл). На крај си реков нека остани вака сеедно. Од кога го направив, почнав да го користам после пола година скоро, и да во право сте и мене сега не мие сеедно ама тоа е, пред некоја ден видов тема за сменување на никот ама беше затворена, а да го бришам профилот не сакам
Добро де, наредна тема нека се отвори како тоа луѓето на ФБ ставале наслов албуН наместо албуМ и колку тоа не било смешно. Темата е за тука ама многу е ретардирана и глупаПодобро е на дело од колку пишано. Не сакам љубов на фб, поубаво е во живо
Кога ќе го отвориш овај подфорум пишува: сеир, фрикови, смешни работи, трачеви. Мислам дека темата е за тука. Ако не е така има модератори ќе ја средат you don't worry.
За никот сие моја работа како сум се потпишала, тоа мислам дека не те ни интересира па не ни сакам да го коментирам со тебе. Ако си ти еден од нив зс ги гледам има премногу објасни го филингот како што пишав погоре.
Не сакаш да коментираш, а пак коментираш со мене. Ми викаш не е моја работа, а јавна работа е твојот ник, сите го гледаат. Хејташ стил на пишување и изразување, а ти поврзуваш „ми е“, зошто - зс, од колку - отколку итн. Милиони граматички грешки, а гледам се трудиш да бидеш точна и хејташ други што глупо пишуваат
Fala ti plah :-DДобро де, наредна тема нека се отвори како тоа луѓето на ФБ ставале наслов албуН наместо албуМ и колку тоа не било смешно. Темата е за тука ама многу е ретардирана и глупа
И баеѓи контрадикторна сиНе сакаш да коментираш, а пак коментираш со мене. Ми викаш не е моја работа, а јавна работа е твојот ник, сите го гледаат. Хејташ стил на пишување и изразување, а ти поврзуваш „ми е“, зошто - зс, од колку - отколку итн. Милиони граматички грешки, а гледам се трудиш да бидеш точна и хејташ други што глупо пишуваат
Мене ич не ми сметаат ни овие NI TIE OD DIJASPORATA. Ич не ми мења начин на пишување, ако нешто би хејтал, би било кога некој се труди да пишува паметно и точно на кирилица и не успева во тоа
Кој го имаш за пријател на ФБ е твој избор, твои пријатели се тоа. Мене вие сте ми смешни кога хејтате луѓе или работи на фб, а вие бирате што да гледате таму![]()
таман мислев да те стаам ко исклучок дека ми сметаш со латиницата, ама веќе ми се заблагодари па касно еFala ti plah :-D

A nie koi sme?Абе види , знаеш колку мачката ја заболе шо мислат глувците за неа ?![]()
A ti si mackata?Глувците.
i aint even tryinHahaha eat shit! :-D
Previse se trudis za dobriov humor, se gleda :-D
A ti si mackata?
Не сум бил единствен на кој му контрираш у темава. Да не се препозна во темава или си у пмс па си се дрзнала на форум да се пресметаш со некој чисто бесот да го исфрлиш додека ти слезе првата капка удолу ?Ne znam so da ti replynam me ostavi bez zborovi so nasmevkava :-D :-D
im not that good under PressurePluh hahahaha :-D
Trebase comeback da mi smislis so tvojot lezeren humor...citat nekoj :-D

Не сум бил единствен на кој му контрираш у темава. Да не се препозна во темава или си у пмс па си се дрзнала на форум да се пресметаш со некој чисто бесот да го исфрлиш додека ти слезе првата капка удолу ?
Oh man...Не сум бил единствен на кој му контрираш у темава. Да не се препозна во темава или си у пмс па си се дрзнала на форум да се пресметаш со некој чисто бесот да го исфрлиш додека ти слезе првата капка удолу ?