Фејсбук-љубовни изјави

Член од
11 јуни 2012
Мислења
185
Поени од реакции
222
Значи многу ме иритираат тие вљубени гулапчиња шо се на фб. Посебно во коментари кога има: “срцеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее те сакамммммммммммммммммммммммммммммммммммммм“ :facepalm: !?!?!?!?!?
или пак на ѕид, или каде и дае.
Случајно од досада, ја рефреширав страната и видете што најдов од едни мои познаници
wwwwwwwww.jpg

па си реков онака да си подискутираме на оваа тема. И ако има некој шо го прави ова нека ми објасни каков филинг има?
зс ја искрено не разбирам:гомце:

Мене па никови како твојот ме иритираат.. Life goes on, nobody gives a shit.

Темава е ставена во ЧДА со некоја причина! А гулабиве искрено да им пишиш во коментар да си најдат соба да не си изразуваат сите љубов во јавно, или подобро кажано живот на фб и ништо фазла

Темава е ставена во ЧДА со некоја причина! А гулабиве искрено да им пишиш во коментар да си најдат соба да не си изразуваат сите љубов во јавно, или подобро кажано живот на фб и ништо фазла

Сигурно те нервира што не ти никој пишува такви љубовни изјави па ги исмеваш другите. :P

знаеш дека форумов е отиден у курац кога се отвара посебна тема за некоја лејм мода по ФБ

како ги хејташ ти не знам кога никот ти е детски и не знаеш да пишуваш ко шо треба

Најверојатно е некој начин да се привлече внимание..

Незнам зошто мене ми се за смеење посебно од типот на коментари:

Морам на латиница бидејќи повеќето изјави ги пишуваат на латиница...

Sonwce mnwugo te sakaaaaaaaaaam <3333
LjuboF 4e te 4ekam pred reklami <333 Volim Te Ljubaviiii <333 :**<333
Ti si moeto sonwce mnogu te sakam Awwww :* <333
<3 jas i moeto soncwe na kafe kaj mojata ljuboF <33 VE SAKAM SITE !!!! <3333

Мал дел од работите кои ги памтам што ги имам најдено по фб :pos: и после ај не се смеј да те видам :pos:

Ама најако е она каде што со напрчени усни двете позираат и доле у коментар во стилот напишале НАЈАКИ СМЕ не можеш против нас и :** <333 :icon_lol:

И вакви коментари и промена на статус ми е многу јако, 4-5 пати дневно: во врска - сингл - во отворена врска - по 3 дена ја гледаш во врска со некој лажен профил на позната фаца :cool:
Живејте си го животот за вас, не за мене.

И да не заборам, славниот сладолед во корнет со 10 топчиња <33333

Сигурно те нервира што не ти никој пишува такви љубовни изјави па ги исмеваш другите. :P

Подобро е на дело од колку пишано. Не сакам љубов на фб, поубаво е во живо ;)
знаеш дека форумов е отиден у курац кога се отвара посебна тема за некоја лејм мода по ФБ

како ги хејташ ти не знам кога никот ти е детски и не знаеш да пишуваш ко шо треба
Кога ќе го отвориш овај подфорум пишува: сеир, фрикови, смешни работи, трачеви. Мислам дека темата е за тука. Ако не е така има модератори ќе ја средат you don't worry.
За никот сие моја работа како сум се потпишала, тоа мислам дека не те ни интересира па не ни сакам да го коментирам со тебе. Ако си ти еден од нив зс ги гледам има премногу објасни го филингот како што пишав погоре.

Подобро е на дело од колку пишано. Не сакам љубов на фб, поубаво е во живо ;)
Кога ќе го отвориш овај подфорум пишува: сеир, фрикови, смешни работи, трачеви. Мислам дека темата е за тука. Ако не е така има модератори ќе ја средат you don't worry.
За никот сие моја работа како сум се потпишала, тоа мислам дека не те ни интересира па не ни сакам да го коментирам со тебе. Ако си ти еден од нив зс ги гледам има премногу објасни го филингот како што пишав погоре.

полека смирисе

и мене многу ми е бедно, искрено срам да те фати само што го читаш...а овие што ја напаѓаат авторката на темава претпоставувам исти курац се ко оние лигавине од фејс, па ги здоболи :LOL:

Што ќе биде со твојот ник кога ти ќе наполниш 30 години ?

Ајде офф топик:
Никот сакав да ми биди само Волшебничка (објаснив зс во друга тема) Беше зафатено и пробав на секаков друг начин (Волшебничка___; Volsebnicka и сл). На крај си реков нека остани вака сеедно. Од кога го направив, почнав да го користам после пола година скоро, и да во право сте и мене сега не мие сеедно ама тоа е, пред некоја ден видов тема за сменување на никот ама беше затворена, а да го бришам профилот не сакам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom