Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cim go nemase Viktor, epizodava bese promasaj.Епизодава не беше лоша, малце нереална.
Se soglasuvam. Viktor e kako Eugene od TWD.Cim go nemase Viktor, epizodava bese promasaj.![]()
ИСТО ЛЕЛЕЛ ЕДВАЈ ЧЕКАМDuri sega ja gledav novava epizoda, najdobra od ovaa sezona. Utre nova, odvaj cekam![]()
Koi?Солидна епизода, уште имам некои неразјаснети работи ама доста добра.
Nema nisto povrzano sa TWD. Samo dva lika isti imav ama barem prvi 3 sesone besva mn interesni 4ta e malce sranje ama ss 5tu se opravljav.Исплати ли се да се гледа овај серија , сг сам 9 сезону 3 еп на Walking Dead ? има ли поврзани работе ?
Рик? Очигледно ќе ја сврзат малце поише работаваNema nisto povrzano sa TWD. Samo dva lika isti imav ama barem prvi 3 sesone besva mn interesni 4ta e malce sranje ama ss 5tu se opravljav.
Ne mi e jasno shto ima vo taa utopia za koja Al ne smee da ja vidi.
Toa e fakt. Tuku kakva e taa utopia koi nikoj drug ne smee da ja vidi osven Heath i Rick. Koi se tie lugje shto ja krijat, zosto ja krijat i shto ustv moze da ima tamu? Teorii?Рик? Очигледно ќе ја сврзат малце поише работава
Немам поим. Едноставно ја гледам. И некаде прочитав дека моментално FTWD e 7 месеци пред грабнувањето на Рик. Поправете ме ако лупам глупостиToa e fakt. Tuku kakva e taa utopia koi nikoj drug ne smee da ja vidi osven Heath i Rick. Koi se tie lugje shto ja krijat, zosto ja krijat i shto ustv moze da ima tamu? Teorii?
Ne e 6 meseci. Mislam deka se se odviva vo isto vreme posto helikopterite koi go grabnaa Rick se pojavija vo serijata. Dwight od TWD se pojavuva vo serijata vo potraga po zena mu. Najjmnogu 2 3 meseci razlika ama mislam deka voopsto nema.Немам поим. Едноставно ја гледам. И некаде прочитав дека моментално FTWD e 7 месеци пред грабнувањето на Рик. Поправете ме ако лупам глупости