Fear The Walking Dead

• Креатор на темата Креатор на темата DanielVogel
  • Време на започнување Време на започнување
Епизодава не беше лоша, малце нереална.

Duri sega ja gledav novava epizoda, najdobra od ovaa sezona. Utre nova, odvaj cekam :vozbud:

Солидна епизода, уште имам некои неразјаснети работи ама доста добра.

Исплати ли се да се гледа овај серија , сг сам 9 сезону 3 еп на Walking Dead ? има ли поврзани работе ?

Исплати ли се да се гледа овај серија , сг сам 9 сезону 3 еп на Walking Dead ? има ли поврзани работе ?
Nema nisto povrzano sa TWD. Samo dva lika isti imav ama barem prvi 3 sesone besva mn interesni 4ta e malce sranje ama ss 5tu se opravljav.
Ne mi e jasno shto ima vo taa utopia za koja Al ne smee da ja vidi.

Nema nisto povrzano sa TWD. Samo dva lika isti imav ama barem prvi 3 sesone besva mn interesni 4ta e malce sranje ama ss 5tu se opravljav.
Ne mi e jasno shto ima vo taa utopia za koja Al ne smee da ja vidi.
Рик? Очигледно ќе ја сврзат малце поише работава

Рик? Очигледно ќе ја сврзат малце поише работава
Toa e fakt. Tuku kakva e taa utopia koi nikoj drug ne smee da ja vidi osven Heath i Rick. Koi se tie lugje shto ja krijat, zosto ja krijat i shto ustv moze da ima tamu? Teorii?

Toa e fakt. Tuku kakva e taa utopia koi nikoj drug ne smee da ja vidi osven Heath i Rick. Koi se tie lugje shto ja krijat, zosto ja krijat i shto ustv moze da ima tamu? Teorii?
Немам поим. Едноставно ја гледам. И некаде прочитав дека моментално FTWD e 7 месеци пред грабнувањето на Рик. Поправете ме ако лупам глупости

Немам поим. Едноставно ја гледам. И некаде прочитав дека моментално FTWD e 7 месеци пред грабнувањето на Рик. Поправете ме ако лупам глупости
Ne e 6 meseci. Mislam deka se se odviva vo isto vreme posto helikopterite koi go grabnaa Rick se pojavija vo serijata. Dwight od TWD se pojavuva vo serijata vo potraga po zena mu. Najjmnogu 2 3 meseci razlika ama mislam deka voopsto nema.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom