Фаталната Надица Богеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе ваа пее ко краставица да има во грлото кога ја слушам се ежам :shok: нека се пријави на кастинг за фатален глас

Парине шо ги дават за да сними песни верувам дека можи да ги потроши на многу попродуктивни работи.

Абе до мене е или во песнава има нешто повеќе живост отколку во првата:):)

:kafe:
И сакаме спот за песнава од истата „продукција“!
Спотот веќе е направен.
Кога ја прашавме кога ќе го стави спотот, рече дека прво ќе ја ставела песната со нејзина слика за да ја види реакцијата на публиката, па после ќе го стави и спотот.

Женски Коста Бургов ми е оваа:tapp: Еднаков квалитет се нема што:tapp:

Малце се претера:(
Ќе се моли некој да ја затвори темава.
Грев ми е веќе и за девојчево,и се насмеавме,еднаш,два пати и мислам дека доста е?Мислам дека ептен сеир и се фати за овие сите денови,ај разбирам лоша песна лошо пее ама и за физички изглед и се фати сеир глеам ЗУБАРКА???Ај кој како сака на крај краева.

Ако не ви се посетува темава, прескокнете ја, со сета должна почит кон сите вас на кои не ви се допаѓа ликот и делото на Надето. И мене ми беше глупаво да ја реметам Џемо од Лисиче па не ја посетував темата, а уште помалце па да тролам на неа.

Благодарам.

хухуху тхе нјуест мастер пис :vozbud:

а шо е работава со првенчето, зашо е тргнато?

Уживај Наде смеј се пеј и све је океј :)
Значи стварно многу хејтери на кајгана еј што и фали на песнава?:tv:

Уживај Наде смеј се пеј и све је океј :)
Значи стварно многу хејтери на кајгана еј што и фали на песнава?:tv:

Вторава песна океј е, ама првата :nesvest: :):):)

Мене едно не ми е јасно.
Како може музиката да биде добро средена, обработена а гласот толку лошо да звучи?
Зар не гледаат потреба да и го нашминкаат малку. Вокалот 5 пати погласен од музиката.
Сара Конор во една песна пееше нешто Music is the key, ама ваљда не мислела дека е така за секого:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom