Фаталната Надица Богеска

P

Princ

Гостин
Што знам, јас некако ја сватив мојата грешка па затоа повеќе не ја исмевам Надица.

Сега се занимавам со Сале :pos2: :tv:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Мангупи ај доста, ништо фатално не и праиме на Наде, само ја реметиме :перверзен: Она и така не се замара, едноставно е недопирлива!

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ок, незнаев дека имала 18 години, но и еве да речеме дека го оправдувам ова реметење. Што понатаму?
Секој пат кога некој од "тие јаки реметџии" или било кој што ја чита темава, секојпат кога ќе има можност да створи нешто креативно, нешто ново ќе се соочи со самоуништувачки мисли од типот:
- А што ако заебам работа, сите ќе ме реметат исто како девојчето од форум... подобро да не пробувам никад да се истакнувам и да го живеам животот како "оноа мирно дете кое што е просечно у се и никој никад не го реметел ..."
Иако ова делува банално ќе се зачудите колку ова влијае на психата на човекот, поготово на оној во развој.
Повеќето луѓе би дале се да не бидат предмет на исмејување во општеството, поготово во македонското поднебје.
Во Шведска (да речеме) ако некој направи вакво нешто луѓето едноставно го игнорираат, но не му ја уништуваат душата. Едноставно се прават како ништо да не се случило, затоа што така е најцивилизирано и човечки.
Толку од мене.
Сеј бе мирен, да не те фатат и тебе под нозе :pos:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Знајте шо е најако на тема на форум кај шо се реметит некој?
Некој ќе напишит мајкотерезичен пост и после то сите постој под него се со слична содржина. Факин лејмерс!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Повеќе од очигледно е дека песнава на девојчево е неуспех, но тоа не значи дека треба да биде исмејувана од луѓето затоа што се обидела да се истакне или да ги следи своите соништа. Каква слика давате на помладите - никогаш да не помислат да се истакнат или да направат нешто што ќе биде осудувано од општеството.
Луѓе со мртви души.
Неуспех? Дај немој да бидеш таков злобник, нели гледаш колку е популарна. А што мислеше дека малава сака да постигне со песната, да го спаси Авганистан од американците? Сакаше популарност и слава, and she got it. Дури, може да се каже дека славата и е заради гласот и сексапилот... само што... тие се ужасни и непостоечки. За жал. :cry:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Знајте шо е најако на тема на форум кај шос е реметит некој?
Некој ќе напишит мајкотерезичен пост и после то сите постој под него се со слична содржина. Факин лејмерс!
Naah...I'm still on the remet side. We got cookies! ^^

Член од
29 август 2009
Мислења
33
Поени од реакции
5
Знајте шо е најако на тема на форум кај шо се реметит некој?
Шегата е на твоја сметка, пријателе.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.305
Поени од реакции
30.641
Касно е да сме на дефанзива веќе кога има фан клубови на фејсбук. Не е само кајгана форум на интернетов.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Шегата е на твоја сметка, пријателе.
Колку не ме сфаќаш, то е језиво.

Ај сеа ќе ти разложам на прости множители:
Ти напиша пост кај шо си против исмејавања, бла бла... До тогаш не видов некој да напиша нешто во одбрана на девојкава од спотов. После твојот пост сите со "ореол над гла" се јавија дека си во право, не било во ред и слично...
Во мојот пост го искажав револтот против тој феномен на форум. Мајкотерезичноста беше само асоцијација од погорната слика.

П.С. Уште сум неутрален во врска со Надица и со нејзиниов спот. Не ме засегат премногу, во дискусијава се мешам ради вакви "провокации".

Член од
25 јули 2008
Мислења
53
Поени од реакции
6
jas iskreno kako mal ne peev, mnogu pameten bev, pa sfativ deka voklanite sposobnosti mi se drasticno poslabi od na gore citiranata devojka, ama pak imav remet od postarite vo maalo, sto, veruvam, e realnost za sekoe musko, taka da ke si prodolzime so remetot, a ona neka se leci, kako sto i jas sum se lecel, so remet na posjebani faci od mene:):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom