Фаталната Надица Богеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
шмекни ја на пп, па побарај и емесен :)
Не е филингот по ПП, ќе ја биде и на четот
Ко шо глеам доста време е укључена ...
Абе и мене неш четот ме зеза, плус и јас не сум нешто асално на фејс, ама важно кога проверував нејзе ја немаше.....како и да е викендов бит че љубави:)

еве од мене шо и залепив на ФБ на профил

Infected MrzaRules Наде најдобра си те сака цела кајгана и имаш подршка од кајгана.ком :vozbud::vozbud:

1.647 членови на ФБ

Масала масала , предвидувам повеќе од кај ми е сонцето во наредниве денови хахах

не ми се верува дека 12 страни наполнивте :pos2:
добро оваа свесна ли е дека нема талент и дека е грда?

не ми се верува дека 12 страни наполнивте :pos2:
добро оваа свесна ли е дека нема талент и дека е грда?
Немој така да зборуваш за неа:(Срцецне си е она најубавката на светот е:)А за глас да не зборуваме, Мадона веќе почнува да и љубомори:):):vozbud:

Бооо, затоа не излагам на површина јас, какви фаци имало горе :nesvest:

Е ова е капак. Јас ке завршам бардовци ради моиве сограѓани.Еден излегвит сериски убиец,друг излегвит драганче,трет си масакрират брат а денес уште ова ми фалаше да го видам.

едит-Гледам ТВ МОРИС и го напрајл спотов.Што мојш друго да очекуваш кога него мачки му влегуваа на сред читање вести

не озбилно остајте малата,нема смисла ова,каква е таква е,доста сереме бришете ова темава!

Немате појма колку ми е сјебан денов у сите погледи, ама кога го видов пак видеово... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

не озбилно остајте малата,нема смисла ова,каква е таква е,доста сереме бришете ова темава!

Како демек со тоа ќе отиде во заборав :)

Немате појма колку ми е сјебан денов у сите погледи, ама кога го видов пак видеово... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Друг кома момент - кога на почеток ја даваат од далеку помеѓу луѓето :pos2: Дури по којзнае кое гледање на видеово приметив дека всушност таа е меѓу нив.

знам дека нема ама барем нема секој втор да се истура на темава и навредува...ај ја попаривме сите и сеа стајте клучот или сакате да има part 2 ко најзабеганине ликови ебаго...
и после ЕУ епа нема ЕУ ќе има само УУУУУ :)

motivatorcb65792176fbeed03fab39a1b4.jpg

Гледам 2 страни поназад не ја дава веќе сликава, еве ја пак. :)

Друг кома момент - кога на почеток ја даваат од далеку помеѓу луѓето :pos2: Дури по којзнае кое гледање на видеово приметив дека всушност таа е меѓу нив.

ќути хит на денот ми стана :забава:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom