Фаталната Надица Богеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно и од Охрид една квалитетна пејачка да излезит :kesa:

Ја знам :) На музичко одевме заедно. Виртуоз е на флејта :P
Професоркана по солфеж е крива! Таа на сите им викаше дека имаат прекрасен глас. Само Наде и поверува и стана славна. Требаше и јас да ја послушам. Сега и по мене ќе трчаа сите за автограм :nesum:

Немојте да ми се смеете ама песнава ја засакав откако го слушнав оригиналот. И онака влегуваше во уво оваа виртуозна кавер верзија...
Што се однесува до девојчево... Штом толку сакала да пее, требала на друг начин да си ги задоволи афинитетите. Кој Канеофест, која ТВ Морис?
Или требала да ја затропа вратата на Јованов Рекордс, или пак да го почека летото и да се пријави на „Фешта„ на Република Продукција како нејзиниот сограѓанин Адам Лабунски. Сигурно ќе направеа од нејзе певаљка која во најлош случај ќе завршеше како one-hit wonder со некоја поасална кавер верзија (луѓето од горенаведените продукции имаат стручност во областа на каверингот и плагијатурата). ТВ Морис е само за резилење.

Ако, барем имавме на што да се смееме овие 2-3 дена.:tv:

Ја знам :) На музичко одевме заедно. Виртуоз е на флејта :P
Професоркана по солфеж е крива! Таа на сите им викаше дека имаат прекрасен глас. Само Наде и поверува и стана славна. Требаше и јас да ја послушам. Сега и по мене ќе трчаа сите за автограм :nesum:

А за тоа треба да се погрижи Министерството за обрзование. Кога можеа да се бават со компјутери за секое дете, бесплатни учебници, сигурно имаат сили и да се снајдат со очајната состојба во основното музичко образование.

Господе, прости им (ак постојш), не знаат што прават. :pop:

Наде ке биде фатална и за медиумите. Можам да ги замислам вестите околу неа.

Фаталната девојка во посета на фризер - БЕЗ ШМИНКА! (Свет)
Нашата најфатална пејачка - незгодна за машката публика! (КремА)
Провокативна фотосесија со фаталната Наде! (Вест)
Наде во Големиот брат за 1 000 000 евра! (Време)
Фаталната Надица = семејна девојка. (Еден)
Наде се стреми кон еднојазичност. (Коха)
Незгодната Н.Б. не чита Фокус! (Фокус)
Наде на трибините, Барселона победи заради неа. (Македонски Спорт)
Наде вклучена во преговорите за името. (Утрински Весник)
Фаталната екстра популарна поп-ѕвезда Надица Богоевска во дует со својата колешка Каролина Г. (DIJAMANTE)

Изработено со помош на Џену Грл.
хахахаха закооооон :пос::пос::пос:

ieozts.jpg
2947_miley-cyrus-300a100606.jpg

Девојката е смешно наивна, онака да те изнасмее 5 мин и да вметнуваш цитати од време на време.
Вистинските дегенерици се оние кои коментираа на јутуб и не знам ти каде се на од типот ,,ќе ти пукам петарди на гробот " Е*ате исфустрирана раја

Да дајт господ сите што ја заебаваме, барем на 5 минути од нашиот живот да осетиме како и е сега на Надица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom