Фармерки vs. сукња

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Фармерки!Многу,ама многу ретко носам сукња.Еднаш на 100 шо е зборот :)

..абе сеа па... ее не сте фер..и фармерке сакам..а и сукња..ее сеа у средина сум ја...:helou:

Фармерки, каква сукња. Всушност, се` што е со две ногавици доаѓа пред сукња. Ѓаолска направија, воопшто не се чувствувам комотно во сукња или било какво здолниште. :).

Фармерки се разбира, многу почесто носам фармерки. Сукња само за некои одредени посебни причини, ретко.

Зависи од приликата....Нашкола сум на пример по фармерчиња нормално,навечер носам сукњи најчесто...А налето сум нонстоп во здолништа и тоа кратки:pipi:

Мене повеќе ми се праи ќејф кога ги гледам женските во фармерки отколку во сукњи :toe:

Мене повеќе ми се праи ќејф кога ги гледам женските во фармерки отколку во сукњи :toe:
епа секој си има различен вкус и размислување ја лично подобро се осекам у сукња и сметам дека у сукња е посекси секоја женска али сепак се во прашања различни вкусови и размислувања
:toe:

Фармерки...
за сукњи ретко носам...можда некогаш нешо ако ми се згреши навечер да облечам ама ретко...сега последно пред некој ден си купив сукња не дека често ќе ја носам...онака колку меракот да ми се напрај:vozbud:

Сукња?...Хммм, како ли изгледаше тоа...а дааа...Ствар што ја облакаат цурите за да привлечат внимание...:).Се шалам...Али не, у сукња не се осеќам уопште комотно, као да не сум јас...:)

фармерки фармерки....најчесто..
ама некогаш и минич..и на зима преферирам минич со чизми..сепак зависи од расположение:smir:

повеке носам фармерки, а сукња не се секавам кога последен пат сум облекла, повеке сакам фустанчиња отколку сукњи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom