Фармерки vs. сукња

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Фармерки и само фармерки. Ич не ми е пријатно во сукња, не можам да седам како сакам, не можам да се наведнам како сакам... Затоа у фармерки гајле неам. Носам сукњи али ептен ретко, ако некој ме натера, иначе мој избор пак ќе кажам се фармерките.

zavisit od raspolozenie.sakam da nosam suknji ali najdobro se custvuvam vo farmerki

Најчесто носам фармерки.Сукњи носам,ама претежно на лето.Кратки сукњи не носам,секогаш внимавам сукњата да има пристојна должина.

За разлика од повеќето од вас јас преферирам сукни :)

Сукња ти е светска работа, кој ќе се замара со патенти енд стаф... иако добро спакувани облини во тесен џинс и убав струг секогаш се во мода.

Суќна ама во вистинска прилика. А фармерките ги сакам заради тоа сто се комотни најмногу.

сукњите дефинитивно се поженствени, но јас повеке носам фармерки иако обожавам и сукњи, сакам летни сукњи а посебно обожавам зимно време сукња да носам и добра висока чизма тоа ми е полн погодок :) А сакам и долги и кратки сукњи, со тоа што кога носам кратка носам и позатворена блуза бидејќи кратка сукња + деколтирана блуза ми е вулгарно. Се е убаво кога убаво ќе се искомбинира :pipi:

Носам и фармерки и сукњи, само нормално фармерки почесто, бидејќи се за мене светска работа и нормално, посекојдневна од сукњата. :icon_bigg
Затоа - фармерки. :wink:

Фармерки дефинитивно. :pipi:
Сукњи носам ретко, најчесто на лето.

Фармерки бре, какви сукњи.
Не знам зошто,ама сукња ко ќе облечам се чувствувам ко да сум дотерана многу. Изгледа оти сукњи облекувам само за одредени прилики.

Фармерки само во зима.Сукња е прав избор за летото.

Може сум спомнал да повторам. Најмногу ме пали фустан, или ај во рудиментирана форма сукна. Лесен достап до пичка.

фармерките ми се поедноставен избор, пошто не морам да му ја мислам многу. За суќња треба да видам какво е времето, дали сум депилирана(ако сакам пократка да носам), какви обувки да облечам...и затоа грабнувам фармерки, било каква маичка, додатоци, и надвор...

Сакам цурки, со сукнички, мислам кратки сукнички, убави ножиња....

Ама гледам дека девојчињата сепак се одлучуваат за фармерки. ЗОШТО Е ТОА ТАКА?
Па еве прост пример, девојче во мини сукничка фармерска, си оди низ центар, и сите ГЛУПАЦИ се вртат по неа исвиркат.. и разни извици......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom