Fargo

• Креатор на темата Креатор на темата Alex Baratheon
  • Време на започнување Време на започнување
На стандардниот ционизам на Коени , додаден е нигерски мотив и тук-там по малку феминизам.

Каде виде МАЛКУ феминизам во четвртата сезона?
Во двете затворенички? Или пак можеби во злобната мед. сестра...
Дај не лупетај - ич нема, не тук-таму.

Ако ништо друго - има шовинизам, такво е времето во кое е дејството од сезонава, затоа и има расизам кон црнците. Што очекуваше ти во серија каде дејството е во 1950-тите, да не се спомне расизам? Посебно пак во средна Америка.

Последно уредено:
Oчајна сезона да бидеме реални.

Еј Крис Рок колку е лош како прво, абе ужасен мафијаш и авторитет, мене ми е смешен, мислам не смешен ко што е целта на Коеновци, на пример ко Џосто смешен, туку така смешен како умрен, дека е лош ми е смешен.
Толку бе не можеле да најдат боље црнец? Па Дензел Вашингтон како би легнал тука. Или оној Мајк Милиган од втора сезона, тој е фаца црнец.

Италијанците многу лоши, 0 харизма у нив, освен дебелкото он е италијанец до душа, топ појава, страшна.

Приказната е мех, глупа, нула интересна, не ни осетив потреба ниту пак желба да навивам за некого конкретно, ме болеше кур што ќе се случи. Досадно.
Се што сакав е да ја гледам Ораета Мејфлауер.

БРЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ каква актерка е Џеси Бакли. Одличен настап има у Табу со Том Харди, одличен настап у Чернобил ама тука.... секоја чест. Бреј каков психопат. Каква страшна појава, онака баш страшна теткица злобна ладнокрвна психопатска језива и што уште не. Каква глума. Каков од, таква со брзи чекорчиња, подгрбавена, поготово онаа сцена коа дозна дека тој директорот не умре туку е преместен у друга болница, коа испаничи и коа се врати дома цкцкцкцкцкцкцкцкцкцкцк едноставно вриеше.

Се на се, сезона тапа, најслаба од сите до сега.

Ораета Мејфлауер комотно може да влезе во друштво на Лорн Малво, Ед Блумквист и В.М Варга. Многу би сакал да ги слушам и гледам како разговараат Варга и Ораета со целата таа нивна језива појава.

Коеновци генерално мене ми се свиѓаат, ги поштувам, добри ми се, интересен ми е хуморот и тој лабав, лежерен стил на снимање и прикажување сериозна приказна.

м, едит, аднете си макенце. https://www.instagram.com/emyricrutchfield/?hl=en

Последно уредено од модератор:
Мене искрено не ми сметаше толку црнечкиов форс, колку што тој им беше замена за падот во квалитет. Ако помеѓу другите сезони имаше нијанси, тука е сосема различна серија. Буквално имаше еден интересен лик, сестрата. Овој дебелиот итаљанин можда ми е и најлошиот лик што сум го гледал у серија одамна.

Првата епизода од петтата сезона ветува многу :)

До сега новава сезона има подобрување од четвртата но сеуште не сум нешто многу импресиониран.
Првите три сезони беа едноставно предобри.

Ме бендисуе новава сезона. До втора епизода стасав. Како ќе испаѓаат наеднаш е испадната цела или еднаш неделно? Гледам 6 има прикачено на пиратскиов сајт.

Чудово го неам гледано од богзнае од кога и искочи само 4 та сезона сум ја пропуштил. 1 ва и 2 ра се ненадмашливи. Првата епизода од сезонава баш ја изгледав пред малку и ми даде сличен вајб на првите две сезони. И напето е, ми се свиѓа, права трилер мистерија. Кај ги наоѓаат психо фациве и мајката и овој у килтот, свака част. Плус Jon Hamm е тука. (y)

Сите жени се претставени како храбри, успешни и праведни, сите мажи како дифтари, приглупи или инфантилни. Скарабуџале некој глуп “Сам дома'' колку само да се протне пораката и тоа е тоа. Со последниве две сезони се насраа комплетно на првите три.

Ја упропастија и оваа серија,време е да ја канселираат....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom