Oчајна сезона да бидеме реални.
Еј Крис Рок колку е лош како прво, абе ужасен мафијаш и авторитет, мене ми е смешен, мислам не смешен ко што е целта на Коеновци, на пример ко Џосто смешен, туку така смешен како умрен, дека е лош ми е смешен.
Толку бе не можеле да најдат боље црнец? Па Дензел Вашингтон како би легнал тука. Или оној Мајк Милиган од втора сезона, тој е фаца црнец.
Италијанците многу лоши, 0 харизма у нив, освен дебелкото он е италијанец до душа, топ појава, страшна.
Приказната е мех, глупа, нула интересна, не ни осетив потреба ниту пак желба да навивам за некого конкретно, ме болеше кур што ќе се случи. Досадно.
Се што сакав е да ја гледам Ораета Мејфлауер.
БРЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ каква актерка е Џеси Бакли. Одличен настап има у Табу со Том Харди, одличен настап у Чернобил ама тука.... секоја чест. Бреј каков психопат. Каква страшна појава, онака баш страшна теткица злобна ладнокрвна психопатска језива и што уште не. Каква глума. Каков од, таква со брзи чекорчиња, подгрбавена, поготово онаа сцена коа дозна дека тој директорот не умре туку е преместен у друга болница, коа испаничи и коа се врати дома цкцкцкцкцкцкцкцкцкцкцк едноставно вриеше.
Се на се, сезона тапа, најслаба од сите до сега.
Ораета Мејфлауер комотно може да влезе во друштво на Лорн Малво, Ед Блумквист и В.М Варга. Многу би сакал да ги слушам и гледам како разговараат Варга и Ораета со целата таа нивна језива појава.
Коеновци генерално мене ми се свиѓаат, ги поштувам, добри ми се, интересен ми е хуморот и тој лабав, лежерен стил на снимање и прикажување сериозна приказна.
м, едит, аднете си макенце.
https://www.instagram.com/emyricrutchfield/?hl=en