Fargo

• Креатор на темата Креатор на темата Alex Baratheon
  • Време на започнување Време на започнување
После 4 епизоди, вторава сезона ми е отров досадна во споредба со првата. Објавија некоја војна, може ќе почне да се дешава нешто... Кирстен Данст ми иде на живци, мислам во сите филмови, а посебно тука.

После 4 епизоди, вторава сезона ми е отров досадна во споредба со првата. Објавија некоја војна, може ќе почне да се дешава нешто... Кирстен Данст ми иде на живци, мислам во сите филмови, а посебно тука.
Ајј, грешиш, гледај :D

Третава послаба и од втората, мада имам уште 4 епизоди до крај... Се на се ќе излезе само првата дека вреди да се гледа, другово просек.

Третава послаба и од втората, мада имам уште 4 епизоди до крај... Се на се ќе излезе само првата дека вреди да се гледа, другово просек.

Мене и втората ми беше над просек и добра, третата после две прекинав. :D[DOUBLEPOST=1510018167][/DOUBLEPOST]Btw Малво е еден од најјаките негативци во последно време!

Мене и втората ми беше над просек и добра, третата после две прекинав. :D[DOUBLEPOST=1510018167][/DOUBLEPOST]Btw Малво е еден од најјаките негативци во последно време!
Знаев дека после него тешко да ќе има таков лик во серијата, тешка будала, најјак :D

Втората сезона се подобри во втора половина негде, али првите 3-4 епизоди ми беа удав... Третава сега како да почна нешто поинтересно после 6та епизода.

Прва сезона 8/10
Втора 6.5/10
Трета 6/10

Причина зошто се помалце и помалце гледам серии, многу ретко се наоѓа нешто константно.
Едно прашање ко за тебе. Breaking Bad дали е доволно константна за гледање? :D

Едно прашање ко за тебе. Breaking Bad дали е доволно константна за гледање? :D

BB е една од многу многу ретките серии што како иде напред станува се подобра наместо обратно....

BB е една од многу многу ретките серии што како иде напред станува се подобра наместо обратно....
Арно 5 сезони се, има изгледи да ја гледам. Избегавам серии, али за оваа немам слушнато лош збор, па веројатно ќе ја пуштам.

Арно 5 сезони се, има изгледи да ја гледам. Избегавам серии, али за оваа немам слушнато лош збор, па веројатно ќе ја пуштам.

Леле ти не си ја гледал, you lucky bastard :D

али за оваа немам слушнато лош збор
Содржи (страшно) досадни епизоди кои не можат да се оправдаат со character development а можат да се опишат како 20 минутно ништо недешавање и семеен ручек.
Но во целост, серијата е неверојатно добра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom