Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајј, грешиш, гледајПосле 4 епизоди, вторава сезона ми е отров досадна во споредба со првата. Објавија некоја војна, може ќе почне да се дешава нешто... Кирстен Данст ми иде на живци, мислам во сите филмови, а посебно тука.
Наредни 3 се подобри. 3 to goАјј, грешиш, гледај![]()
Третава послаба и од втората, мада имам уште 4 епизоди до крај... Се на се ќе излезе само првата дека вреди да се гледа, другово просек.
Знаев дека после него тешко да ќе има таков лик во серијата, тешка будала, најјакМене и втората ми беше над просек и добра, третата после две прекинав.[DOUBLEPOST=1510018167][/DOUBLEPOST]Btw Малво е еден од најјаките негативци во последно време!
Прва сезона 8/10
Втора 6.5/10
Трета 6/10
Едно прашање ко за тебе. Breaking Bad дали е доволно константна за гледање?Причина зошто се помалце и помалце гледам серии, многу ретко се наоѓа нешто константно.
Едно прашање ко за тебе. Breaking Bad дали е доволно константна за гледање?![]()
Арно 5 сезони се, има изгледи да ја гледам. Избегавам серии, али за оваа немам слушнато лош збор, па веројатно ќе ја пуштам.BB е една од многу многу ретките серии што како иде напред станува се подобра наместо обратно....
Арно 5 сезони се, има изгледи да ја гледам. Избегавам серии, али за оваа немам слушнато лош збор, па веројатно ќе ја пуштам.
Содржи (страшно) досадни епизоди кои не можат да се оправдаат со character development а можат да се опишат како 20 минутно ништо недешавање и семеен ручек.али за оваа немам слушнато лош збор