Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
:nesvest:

2 дена по ред заборавам да направам измени, ми избегаа огромен број на бодови...

Јас цело осмина финале го пропуштив, заборавив да направам трансфери а сега не може...:kesa:

Што мораше Робен да направи жолт картон бе.:nerv:

--- надополнето ---

Ти ебем и судијата,немаше никаков пенал.Само јас добив -4 поени од Ван дер Вил.

--- надополнето ---

На вакви нешта секое коло губам поени јас,затоа сум послабо рангиран.Сега и со Елано грешката што ја напрајв.

лелеееееееее пеналот ме закопа ааааааааааааа како се изнервирав.....

наместо 88 сега имам 77 се да им ебам..

И мене пеналот ме закопа,покрај КАПИТЕНОТ ВАН ПЕРСИ!
Само Снајдер што ме извади колку-толку со 13 поени.

2ца у одбрана од Холандија/и капитен Рвп.:))
Ајде Снајдер колку толку ме извади.
Вечер 4 бразилци,па се надевам дека дека ке направат нешто повеќе они.

Ако не прими Бразил вечерва гол ќе имам многу поени од Маикон,Лусио и Цезар,ама се заебав со Елано јас заборавив дека е повреден.За утре смена Меси-Виља,Демпси-Хонда ,Елано-Бускест и Лам-Коентрао.

Се мислев за капитен меѓу Снајдер, Кака и Маикон и го ставив Кака кој доби најмалку поени, само 6. Исто се зафркнав и со Елано, не ми текна дека е повреден.

Денеска Снајдер и Маикон највеќе,13 и 10 поени.Ахх Интер,Интер...:pos:

Вкупно 90 поени ова коло засега.Е сега ќе одам утре на ризик и ќе напрам 4 измени:Лам-Коентрао,Елано-Хонда,Демпси-Бускетс и Меси-Давид Виља.Инаку денеска се качив доста,на кајгана мислам сум 6.

Конечно да добијам нешто и од Хуан 14 поени имам од него, ме заеба Стакеленбург денеска на крајот да не примеа од него ќе имав 10 и од Ван Дер Вил 9 поени.

Снајдер и Мајкон ме освежија денес, другиве тенко .. За утре Кавашима, Пујол, Хонда и Роналдо.

Слабо ова коло.Само 70 поени.
Утре Виља капитен и Хонда,ај барем уште 20 поени од нив...:)

Окапав на тоа 2 место на Кајгана.........како и да е, се коцкав, го имав Робињо капитен, ја заменив капитенската лента со Давид Виља кој улета место Меси. Елано, Демпси аут, Хонда, Чави ин, исто како и тој ја Јапан голманот кој го стаив место Ромеро.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom