Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
5-ка од Киелини,изгубив 3 бода со Ван дер Вил што ми остана на клупа а освои 8.За вечерва Цезар и Маикон(К).

--- надополнето ---

Мамицата да му ја ебам на тој Дрогба,што му менуваше еден гол.Вкупно 14 поени ми скрати,ќе бев со 80 бода меѓу првите ова коло.Да имав малку повеќе среќа и во првото коло ќе бев во игра за Киата.

Абе измените на 24ч се прават или...?

Прв пат оклучувам играта од започнувањето на првенството и имам испуштено доста бодови :(

Оние играчи што не настапуваат, се менуваат автоматски или...?

Браво за Кака,после 2 асистенции,мораше црвен да направи.
Иначе 10ка од Туре:je:

Денеска одлично Туре, Алкараз и цезар 22 бода, вкупно имам 94. Го заменив Озил за лингштајнер за утре и загубив 5 бода. Се надевам дека Лингштајнер ќе одигра како минатата со Шпанија и барем минимум 5 ќе освои. Тој ми е последниот ок кого чекам бодови за втора рунда и можам да кажам дека сум презадоволен. Моментално на Кајгана лига сум 3 а бев 35 во првата рунда. Одлично одиграна втора рунда.

Интересно најскапите од одбраната переира и алкараз ми донесоја најмногу бодови. Переира 21 а алкараз 18. Инаку не ми се поскапи од ниеден среден ред или од нападот едниот вреди 4.4 а другиот 4.3:wink:

10 oд Елано 3 Од Лусио :tapp: вкупно 87 поени...

71 поен, вечер уште Давид Виља и Чави.

Во втората рунда 62 поена + за денес Бруно Алвеш,Паласиос и Касилјас(К) па ке видиме што ке биде.

Роналдо ѕвер!! 19 поени,ама ми е капитен и ми донесе 38.. Вкупно иам 88, ама сеа очекувам поени и од Чави и Касиљас и најверојатно ќе ја минам 100ката ова коло :)

38 од Роналдо(К),моментално 93 а ги имам уште Лихштајнер,Чави и Чаби Алонсо.Во најдобар случај очекувам до 112-113 бода ова коло.А Ќе имав далеку повеќе но тој Дрогба мамицата негова.

НЕколку секунди каснев и не го ставив Роналдо капитен. :toe:

Ај нек си ебат матер.
Коентрао направи две асистенции,овие пишале една:nerv:

86 во ова коло....за вечер ги имам Касиљас и Рамос.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom