Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
57 поени се на се.. Сеа направив некоја измена (Маикон место Алвеш).. Направив неколку глупи киксови и тоа е... (не ми текна оти Маикон е од Бразил и си го земав Дани Алвеш, па дури и капитен ми беше, пошто очекував асистенција од него и да не примат гол...ама јбг)

--- надополнето ---

А противникот мој у хтх лигата освоил 51, така да освојувам 3 поени таму :)

се зезнав со Шпанците, имав 92поени направив некои глупи измени, мислев ке донесат повеке бодови а сега имам помалце :) повеке срека следниот пат...BTW правете трансфери до 20:15 бидејки после нема да може и не заборавајте, имате само 1 бесплатен, за секој друг ви одземаат од освоените поени..

А сега во втора рунда гледам ми ги нема освоените поени, ако е така дали може да си купам играчи со овие поени што сега ги имам бидејки и така ги нема во втора рунда??

Еј абе шо му е на Галас, жолт му е извичникот..се повреди или ???

Што бе сега до 20.15 се правеа измени утре не ќе можи?Пошто требаше да го стам Лорис на голот.Инаку катастрофа 74 од првото коло.

Зошто некои бодови од прво коло не ми ги смета???
Првин имав 33 бода па направив замени и ми се напраја 27, и после утакмиците имав 37 вкупно.:toe:

Што бе сега до 20.15 се правеа измени утре не ќе можи?Пошто требаше да го стам Лорис на голот.Инаку катастрофа 74 од првото коло.

МИслам дека после полноќ ќе можеш да направиш измена

Зошто некои бодови од прво коло не ми ги смета???
Првин имав 33 бода па направив замени и ми се напраја 27, и после утакмиците имав 37 вкупно.:toe:

Кога ќе смениш некој играч поените што ги има ти ги одзема а ги додава на играчот што ќе го ставиш на негово место. Така да со измените треба да се пази кој се става и на чиво место.

Значи ако имаш пример 50 бода и извадиш играч што има 5 бода ќе имаш 45, а после одигрувањето на замената ако освои 10 бода ќе имаш 55.

Кога ќе смениш некој играч поените што ги има ти ги одзема а ги додава на играчот што ќе го ставиш на негово место. Така да со измените треба да се пази кој се става и на чиво место.

Значи ако имаш пример 50 бода и извадиш играч што има 5 бода ќе имаш 45, а после одигрувањето на замената ако освои 10 бода ќе имаш 55.
Заебана работа, многу глупо испаѓа вака. Фала за инфо:)

Заебана работа, многу глупо испаѓа вака. Фала за инфо:)

Зезнато е што ако не го знаеш тоа на почеток можеш да се заебеш гадно. Инаку на овој начин имаш шанса да испробаш со сите играчи што ги имаш за измена. Е сега дали ќе добиеш или не тоа е релативно, треба да се изигра паметно. Јас лично првите натпревари додека го сватив како оди избубив околу 10 бода со Озил и переира, но затоа пак после тоа со тој принцип добив добив со Алкараз и ликштајнен.

Форлан го имав 13 поени мхмх мераци...

За утре : Meси , игуаин , Сања , Гургуф ...

Переира одбрамбен играч 12 бода, мераци. Се изнасобрав поени од одбранава, а од нападот ништо. Инаку пиенар катастрофа само 3 бода али ќе го мењам. Се на се добар почеток од одбрана 12 бода тоа е супер уште нападот да профункционира ќе е екстра. За утре Меси гуркоф и дос сантос

Лугано 8ца:pipi:

Утре...Хуго, Ди Мариа, Јобо, Таиво и Евра.:toe:

П.С. 8 поени имам значи од сега почнуват да ми се рачунаат.

8ми завршив прво коло на Кајгана. Стартувам сега со поголеми амбциии :pipi:

Денес: Ромер, ДиМариа, Дос Сантос.

Си научив лекцијата мислам и сега имам и резерви кои би влегле ако некој заебе од овие. И сменив во 3-5-2. Замените кога ги правам претхопдниот ден внимавам да играат тие репреентации од кои сум земал играчи. Ако тие заебат одма се става некоја резерва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom