Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
12 поени сега за сега, Евра 8 и Рибс 4. За денес ги имам Агуеро, али најверојатно ништо од него, а за вечер Руни и Тери .. Ај они ќе надокнадат за првиот. :)

Леле леле со кој памет и јас Ди Мариа без да имам гледано се на се 5 натпревари од него... „Ај бе го бара овој го бара оној - мора ад е добар“. Жими к%4@в мој добар камен невиден... Ај офанзивата ми е Германија-Холандија-Шпанија па се надевам нешто ќе биде од нив. Вечер Англија нек не прима голови за почеток би било ок...

18ка од Ромеро ухуууу ....и 9 од Меси незнам зошто Меси заработи 9..замисли да постигнеше гол или два ке беше страшно..

--- надополнето ---

Леле леле со кој памет и јас Ди Мариа без да имам гледано се на се 5 натпревари од него... „Ај бе го бара овој го бара оној - мора ад е добар“. Жими к%4@в мој добар камен невиден... Ај офанзивата ми е Германија-Холандија-Шпанија па се надевам нешто ќе биде од нив. Вечер Англија нек не прима голови за почеток би било ок...

Ди Марија ке го мењам јас , Красич ке го ставам на негово место..

И кај мене има 9 бода кај тебе има 18 оти ти е капитен...на капитените им ги дуплират бодовите

Досега 17 поени, ќе видиме вечер колку ќе извадам од Тери и Руни.

Вчера од Гуркуф 4,денеска од Хиго 3 и од Меси 18.Вкупно 25 но ќе ризикувам и на местото на Гуркуф ќе го стам Хамшик и на место Игуиан Пантелиќ.

Си шумат 25 поени од Галас, Меси и Ромеро! Капитенската лента е сочувана! :)

шо убаво Жерард ми даде гол, али овој нубот Грин мораше да ја оплеска и сеа Ешли Кол ми губи 4 поени...

21за сега...8 евра 4 гуркуф вела 4 мислам и ди мариа 5

Дали може да направам измена, играч што го имам у состав, а ми е на клупа, да го префрлам у први 11 после утакмица??? Не ми се верува али ајде да си прашам.....Криво ми е за Демпси, не стигнав да го ставам у први 11...

Дали може да направам измена, играч што го имам у состав, а ми е на клупа, да го префрлам у први 11 после утакмица??? Не ми се верува али ајде да си прашам.....Криво ми е за Демпси, не стигнав да го ставам у први 11...

не бива така :D

Демпси 8, Руни 4, Игуаин 3. Тоа е тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom