Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас направив глупост, сакав Санчо со Ентони (да му ебам матер неспособна) да го сменам, па го ставив како број 1 swaр. Втор ми беше Вегхорст, кој заврши кај @Dani, а дури трет Феликс.Успеав да ги земам Жоао Феликс, Мудрик и Бадиашил.![]()
Јас направив глупост, сакав Санчо со Ентони (да му ебам матер неспособна) да го сменам, па го ставив како број 1 swaр. Втор ми беше Вегхорст, кој заврши кај @Dani, а дури трет Феликс.
Требаше да си одам се Феликс како најбитен, а Санчо трет. И онака никој не би го земал Санчо.
Моментално тимот ми се состои од повредени и умрени фудбалери - Санчо, Марсијал, Жота, Рис Џејмс, Тирни.
Кој? Сите се земени.Џејмс често е повреден, подобро да си го заменил со некого од Њукасл и Брентфорд кој ќе ти носи поени. Не е фората во играта во имињата на играчите.

Кој? Сите се земени.![]()
Сега се повреди пак Џејмс, иначе требаше да игра после СП.Епа сега се земени, пола сезона помина. Што чекаше до сега?
Еве јас и Алекс Морено од Астон Вила го зедов пред малку.

Ќе играме ли драфт?
Четврток вечер да закажеме?
Ајде првин пријавувајте се
@Dani @marinetti @Hellz Guardian @bobipp @Partizanen banditen @xxixka
MozheЌе играме ли драфт?
Четврток вечер да закажеме?
Ајде првин пријавувајте се
@Dani @marinetti @Hellz Guardian @bobipp @Partizanen banditen @xxixka