Fantasy Premier League Draft

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Samo ako ja pravime da se napravi ligata sega da moze da stavame igraci na watchlist. Isto, mislam deka e bolje da bide draftot vo sabota nedela posto lugje moze se na rabota ako e vtornik sreda.

Ајде некој нека ја направе лигата и нека го закаже драфтот во Недела.

Povelele - Kajgana Draft Liga - goxkhh
Draftot e vo Nedela, 31/07 vo 9h

Рачунајте ме за четврток.

Ако има две лиги, би играл и во таа од недела ама ако е од 9 вечерта драфтот. Сабајле нема да можам за жал. :)

Рачунајте ме за четврток.

Ако има две лиги, би играл и во таа од недела ама ако е од 9 вечерта драфтот. Сабајле нема да можам за жал. :)
Da da planot bese vo 21h vo nedela.

Па само за Кајганџии ќе е. Не е проблем да има и повеќе лиги ако има интерес. Пошто јас преферирам со 10 луѓе драфт.
Pa za sega nema bas, vo ovaa ja sto ja napraiv sme samo 3ca. Mislam deka nema potreba od dve. Sherni go kodot tuka ako ne ako im odgovara taka poveke na site.

Кажувајте кога е драфтот, ден и саат и дајте код. :D

Сезонава мора да идам над Дани барем во една фантази лига.

Vo ligata jas sto ja napraiv sme samo trojca. @Dani ne znam dali kaj tebe se poveke, ama so ogled na toa deka ne sme mnogu, edna liga e poveke od dovolna. Ako sakas spodeli go kodot za tvojata i draftot neka ostane za vo cetvrtok?

Ќе правиме драфт? И ако да, најдобро да се отвори нова тема.

Пријавувајте се за четврток вечер ајде, @Dani ќе ја направи лигата и ќе ни пиша во инбокс кодот на пријавените.

1. Uli Hoeneß

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom