Fantasy Premier League Draft

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Едвај Вегорст го собрав. Цената да си прв :(

Успеав да ги земам Жоао Феликс, Мудрик и Бадиашил. :D
Јас направив глупост, сакав Санчо со Ентони (да му ебам матер неспособна) да го сменам, па го ставив како број 1 swaр. Втор ми беше Вегхорст, кој заврши кај @Dani, а дури трет Феликс.

Требаше да си одам се Феликс како најбитен, а Санчо трет. И онака никој не би го земал Санчо.

Моментално тимот ми се состои од повредени и умрени фудбалери - Санчо, Марсијал, Жота, Рис Џејмс, Тирни.

Јас направив глупост, сакав Санчо со Ентони (да му ебам матер неспособна) да го сменам, па го ставив како број 1 swaр. Втор ми беше Вегхорст, кој заврши кај @Dani, а дури трет Феликс.

Требаше да си одам се Феликс како најбитен, а Санчо трет. И онака никој не би го земал Санчо.

Моментално тимот ми се состои од повредени и умрени фудбалери - Санчо, Марсијал, Жота, Рис Џејмс, Тирни.

Џејмс често е повреден, подобро да си го заменил со некого од Њукасл и Брентфорд кој ќе ти носи поени. Не е фората во играта во имињата на играчите.

Џејмс често е повреден, подобро да си го заменил со некого од Њукасл и Брентфорд кој ќе ти носи поени. Не е фората во играта во имињата на играчите.
Кој? Сите се земени. :D

Епа сега се земени, пола сезона помина. Што чекаше до сега? :D

Еве јас и Алекс Морено од Астон Вила го зедов пред малку.
Сега се повреди пак Џејмс, иначе требаше да игра после СП.

Јебига, секако почнав со Смит Роу како прв пик. Така да, се освен последно место е успех за мене сезонава. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom