Fantasy Premier League 2026/27

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да правиме вајлд карта додека е паузата а? Доста му е на бруно? Нема шанси да ја повтори ланската сезона.
па не е паметна одлука според мене... зачекај паузава да пројде, може некој ќе се повреди, може некои ќе каснат ќе влезат во лоша форма итд.

Да правиме вајлд карта додека е паузата а? Доста му е на бруно? Нема шанси да ја повтори ланската сезона.
па не е паметна одлука според мене... зачекај паузава да пројде, може некој ќе се повреди, може некои ќе каснат ќе влезат во лоша форма итд.

Јас ја искористив. 3 недели прати цените како ќе се движат и според тоа купи/продај играчи.
Ако некој е под закана одма продади го, нека му падне цената, па ќе го вратиш за -0.1м поефтино. 0.1м профит.

Ден два пред почеток на колото ќе го составиш тимот.

После паузата е касно, ќе изгубиш кеш.

*пази на CP и SP. Ако на некој веќе му скокнала цената и си во ќар со него, не го продавај.
Жоао Педро пример.

Јас ја искористив. 3 недели прати цените како ќе се движат и според тоа купи/продај играчи.
Ако некој е под закана одма продади го, нека му падне цената, па ќе го вратиш за -0.1м поефтино. 0.1м профит.

Ден два пред почеток на колото ќе го составиш тимот.

После паузата е касно, ќе изгубиш кеш.

*пази на CP и SP. Ако на некој веќе му скокнала цената и си во ќар со него, не го продавај.
Жоао Педро пример.

Ако сега ја искористам вајлдкартата цената останува фиксна во следните 3 недели?

Ако сега ја искористам вајлдкартата цената останува фиксна во следните 3 недели?
Варира цената, така да види ако се очекува на некој од твоите да му падне цената продади го одма со вајлдкарта па ќе го вратиш откако ќе му падне.

Мој совет, дали сега, дали било кога вајлдкартата се активира што е можно порано пред колото.
5 до 12 само во инцидентни случаеви.

Back
На врв Bottom