Fantasy Premier League 2026/27

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Theirno Barry за напад
Бери не ми е сигурен, ќе дели минутажа со Бето. Најди уште 0.5м и имаш многу подобар избор за напаѓач.

1788341212389.png

Остао сам сам... Бери единствен напаѓач во Евертон за 5.5м
Бето во Фиорентина, Ндиаје што знаеше исто 9ка да одигра во Сити.

Станува интересна опција.

Затоа е глупо ова, не можеш суб да направиш. Барем пред утакмица да можеше.

Еве како ми ги крадат поените мене... хрк, пу!

+1 за гол, +1 бонус, -9 на Богл, ете ме мене прво место.

Еланга ми се повреди, Жоао Педро исто се повредил. Диуф од Брентфорд го имам, левиот бек што го купија за околу 40 мил.евра, а не го играат.
И сето тоа на веќе искористена вајлд карта.

Еланга ми се повреди, Жоао Педро исто се повредил. Диуф од Брентфорд го имам, левиот бек што го купија за околу 40 мил.евра, а не го играат.
И сето тоа на веќе искористена вајлд карта.
Малик Диуф малце повеќе од преплатен лев бек е што очигледно после испаѓањето на Вест Хем у Ченпионшип, типот нема очигледно квалитет за топ 10 клуб од премиер лига.

Како се активираше фри хит ?
Одам трансфер, ги правам трансферите, активирам фри хит, па после потврдувам дека важи само за ова коло.
Тој чекор го прам, ама ми седи горе во Фри Хит пендинг, цело време, ако не се лажам, лани одма го менуваше тимот истиот момент...

Како се активираше фри хит ?
Одам трансфер, ги правам трансферите, активирам фри хит, па после потврдувам дека важи само за ова коло.
Тој чекор го прам, ама ми седи горе во Фри Хит пендинг, цело време, ако не се лажам, лани одма го менуваше тимот истиот момент...
Откако ќе ги направиш трансферите селектираш фри хит одиш конфирм и кога ќе го отвориш тимот ти пишува active.

Може слободно да се одјавам и да прекинам да играм фантази ПЛ.
Фри хит искористив и секако, Палмер, Роџерс и Сака ги зедов.
Двајца дефанзивци од Нотингем кои загубија од Ковентри итн.
Се читаме наредна сезона.
Поздрав, чао.

Да правиме вајлд карта додека е паузата а? Доста му е на бруно? Нема шанси да ја повтори ланската сезона.

Back
На врв Bottom