Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе 1162? Ова кај што гледам....ти си прв?? Со 1134 поени?

Втора лига е тоа :D

Оваа новата лига (2025/26, кодот од првиот пост) има менаџер со 1162 поени.

Втора лига е тоа :D

Оваа новата лига (2025/26, кодот од првиот пост) има менаџер со 1162 поени.
Не сум у таа изгледа :/

Ништо, на други можда си им втор, ама мене си ми прв :love:

Исто. Го земав, даде еден гол во 5 утакмици. Решив да го продадам и да правам разлика - прави хет трик. Ми иде да ја избришам апликацијата, жими се.

Исто. Го земав, даде еден гол во 5 утакмици. Решив да го продадам и да правам разлика - прави хет трик. Ми иде да ја избришам апликацијата, жими се.
Тебе ајде ти е продаден, мене ми е на клупа :)

Јас го имам прва постава ама само тој ми е светла точка колово. Рајс го продадов пред некое коло за Сака, Габриел заборавам да го вратам 2 кола по ред и Хинкапие ми стои.

Од досада активирав вајлд карта.
Плачењето е закажано за утре.

Не е лошо да речеш.
Хол ми е купен пред да активирам вајлд карта. Екитике го пратив кај Железничарот, среќа Вилсон ми е прва замена.

1767554847026.png

Пепел. Паѓам како камен. Рајс не го зедов зашто мислев дека е повреден, 2 гола. Тиаго и Вилсон ги продадов. Како крем на шлагот, Гвардиол се повреди во 50-та минута, и веќе второ коло по ред играч на Сити од одбрана ми излегува пред 60-та минута, дур Сити нема примено гол. Kaлверт Луин погоди пречка.

Ликот што ме брка, ги има Тиаго(17 бода), Тиау (17 бода) и му влегува Енцо од клупа со 11 бода место Екитике.

Од 15 играчи, двајца ми се во црно, двајца ми донесоа компир бидејќи воопшто не влегле во игра. Се на се 17 поени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom