Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Со 75 поени сум во црвената категорија (пад на позициајта) во Кајгана Класик лигата, на сите останати лиги сум зелено. Значи ко ПЛ сме, најконкурентна лига, класа за себе :D
Патем ова ми се случи:
1766323223072.png

Калафиори омилен играч ти е во лигава после колово признај

Сега го гледам бенефитот да имаш играч од Арсенал. Одма подруго е :)

*довербата во Салах ме уништи сезонава. Заробени пари.

Го ставив на клупа Калверт Луин, зашто никој во историјата на Лидс немал дадено гол на 6 натпревари по ред, а Сандрленд се цврста екипа дома. You know the rest.

Наместо зелена стрелна нагоре, пад од неколку илјади места.

Пепел коло.
  • Раја прими гол у 95-та
  • Џејмс влезе на полувреме
  • Куња капитен не влезе ни во гол шанса
  • Фоден и Халанд ќорци
  • Екитике 0
  • Калверт Луин го пушти последни 20 минути
За да биде мизеријата поголема, Пеп го извади О Рајли 4 минути пред да му ги пишат поените за clean sheet. Се на се, рекордни 24 бода. Полошо коло сум немал откако играм фантази.

Играв фри хит и се да му ебам на Пеп што го вовел во игра Гвардиол, затоа што ми донесе само бод, а на клупа го имав Нунес кој освоил 8. Цркни гомно каталонско.

Јас го планирав за следново, ама испадна 5 фри трансфери да дадат, така да ќе ми стои.
И вајлд картата ја имам уште. Можно е и да пропаднат.

И така активирав Фри Хит, колку да не пропадне.
Ај викам, Манчестер дома против Вулвс, Ливерпул против Лидс, Њукасл, Сити релативно лесни противници.

И дното го допрев со цели 35 поени и црвени стрелки во сите лиги освен една.
1767359972334.png

Да не активирав фри хит, во најлош случај 45 поени ќе имав.

Значи тимов добар си е, само потребна му е смена на менаџер.

Koлку бодови има првиот во Кајгана лига?

И јас активирав бенч буст и имав епски учинок од клупата:
1767374444375.png

+ Да не се заборави легендарното коло кога го имав трипл капитен Халанд против Лидс. Излага подобро ми е да си играм без чиповиве, не се за мене. :toe:

И јас исто, едноставно, премногу играчи насобрав што немаат каде. Фофана, Нето, Гехи, Фоден, Брн, Куња. Составот ми е добар да не правам трансфери 3 кола, па кога ке се вратат Афконџиите, можеби ке правиме некоја промена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom