Fantasy Premier League 2024/25

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.425
Поени од реакции
26.429
Трипл капитен активирав на Салах, засега добро, нека придодаде неколку поени уште со Евертон.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.702
Поени од реакции
59.723
Ливерпул и следното коло дупло.
Слот АМ беше подобра опција него Салах ТК :(

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.444
Поени од реакции
25.396
Ливерпул и следното коло дупло.
Слот АМ беше подобра опција него Салах ТК :(
Јас со Мојс отидов затоа што триплирав на Ливерпул... Сега планирам да трошам трансфер за Емери, иако колово изиграв без двата голмани (Флекен и Санчез). Се знае дали Санчез ќе се врати во прв состав? Мразам да трошам трансфер на нешто небитно како голман...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.702
Поени од реакции
59.723
Јас со Мојс отидов затоа што триплирав на Ливерпул... Сега планирам да трошам трансфер за Емери, иако колово изиграв без двата голмани (Флекен и Санчез). Се знае дали Санчез ќе се врати во прв состав? Мразам да трошам трансфер на нешто небитно како голман...
Го сменив јас со Алисон прошло коло.
Не ми е сигурен дека ќе биде стандарден до крај, веројатно ќе има уште ротирања.

Можда ќе се врати и Флекен, па ќе имаш нешто на гол. Секако уште цела недела има.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.032
Поени од реакции
1.453
Одлуката да го ставам Слот асист менаџер за сега перфектна. Вк. 5 утакмици со плус поени ќе бидам(се надевам нема да се обрука Пул).

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
2.032
Поени од реакции
1.453
Go zedov Nwaneri, dobro delue, a Arsenal nema nikakvi opcie za napred. Realno dve dosta lesni tekmi im sledat ocekuem utre asistencija ili gol od nego.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
2.032
Поени од реакции
1.453
87 донесе Салах ТК без Слот Ам, колку донесе Салах обичен капитен + Слот Ам ме интересира?
58+15
Автоматски споено мислење:

Direktno ne e bolja opcija, ama so novovo duplo za Pool ima potencijal da bide dobra odluka.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.031
Поени од реакции
24.212
Веќе некое време заборавам да направам промени во тимот и сега гледам имам дозволено пет трансфери наредно коло.
Од оваа сезона е сменето ова? Порано беше 2 или 3 максимум ако добро помнам.
Колку е максимумот сега?

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
2.032
Поени од реакции
1.453
Веќе некое време заборавам да направам промени во тимот и сега гледам имам дозволено пет трансфери наредно коло.
Од оваа сезона е сменето ова? Порано беше 2 или 3 максимум ако добро помнам.
Колку е максимумот сега?
5

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.702
Поени од реакции
59.723
Емери асистент, Ипсвич сигурна, со Ливерпул може ќе падне некој гол на среќа.
На домашен терен, со играч повеќе вади реми со само 1 гол постигнат.

Ти ибам чипот глуп.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.802
Поени од реакции
5.588
Незнам дали некој од вас забележил ама ако имаш повеќе бесплатни трансфери и не ги искористите изгледа се префрлаат за следната недела

имав 5ка пред колово, направив 3 очајни и за следно коло имам 3 бесплатни

мада може и зашто ми беа очајни трансферите да се сожалиле ама не можам да потврдам

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.702
Поени од реакции
59.723
Незнам дали некој од вас забележил ама ако имаш повеќе бесплатни трансфери и не ги искористите изгледа се префрлаат за следната недела

имав 5ка пред колово, направив 3 очајни и за следно коло имам 3 бесплатни

мада може и зашто ми беа очајни трансферите да се сожалиле ама не можам да потврдам
Лани се акумулираа до 2 free, годинава до 5.
Си имал максимум 5, си искористил 3, ти останале 2. Заедно со гратисот за следно коло имаш вкупно 3 :D

Да се сожалуваа за очајни одлуки сега ќе бев на некој од стадионите, ќе ја користев наградата за прво место од прошла сезона.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.802
Поени од реакции
5.588
Лани се акумулираа до 2 free, годинава до 5.
Си имал максимум 5, си искористил 3, ти останале 2. Заедно со гратисот за следно коло имаш вкупно 3 :D

Да се сожалуваа за очајни одлуки сега ќе бев на некој од стадионите, ќе ја користев наградата за прво место од прошла сезона.
Тоа со сожалување ти беше сарказам за моите очајни трансфери колово, а не дека така работи

лани беа 2 максимум ама ако направиш само еден следното коло не даваа 2 туку се ресетираше и само еден трансфер следуваше. Затоа пишав дека изгледа од оваа година го смениле и тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom