Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.425
- Поени од реакции
- 26.429
Трипл капитен активирав на Салах, засега добро, нека придодаде неколку поени уште со Евертон.
Си требал КејнТрипл капитен активирав на Салах, засега добро, нека придодаде неколку поени уште со Евертон.
Јас со Мојс отидов затоа што триплирав на Ливерпул... Сега планирам да трошам трансфер за Емери, иако колово изиграв без двата голмани (Флекен и Санчез). Се знае дали Санчез ќе се врати во прв состав? Мразам да трошам трансфер на нешто небитно како голман...Ливерпул и следното коло дупло.
Слот АМ беше подобра опција него Салах ТК![]()
Го сменив јас со Алисон прошло коло.Јас со Мојс отидов затоа што триплирав на Ливерпул... Сега планирам да трошам трансфер за Емери, иако колово изиграв без двата голмани (Флекен и Санчез). Се знае дали Санчез ќе се врати во прв состав? Мразам да трошам трансфер на нешто небитно како голман...
87 донесе Салах ТК без Слот Ам, колку донесе Салах обичен капитен + Слот Ам ме интересира?Слот АМ беше подобра опција него Салах ТК![]()
58+1587 донесе Салах ТК без Слот Ам, колку донесе Салах обичен капитен + Слот Ам ме интересира?
5Веќе некое време заборавам да направам промени во тимот и сега гледам имам дозволено пет трансфери наредно коло.
Од оваа сезона е сменето ова? Порано беше 2 или 3 максимум ако добро помнам.
Колку е максимумот сега?
Лани се акумулираа до 2 free, годинава до 5.Незнам дали некој од вас забележил ама ако имаш повеќе бесплатни трансфери и не ги искористите изгледа се префрлаат за следната недела
имав 5ка пред колово, направив 3 очајни и за следно коло имам 3 бесплатни
мада може и зашто ми беа очајни трансферите да се сожалиле ама не можам да потврдам
Тоа со сожалување ти беше сарказам за моите очајни трансфери колово, а не дека така работиЛани се акумулираа до 2 free, годинава до 5.
Си имал максимум 5, си искористил 3, ти останале 2. Заедно со гратисот за следно коло имаш вкупно 3
Да се сожалуваа за очајни одлуки сега ќе бев на некој од стадионите, ќе ја користев наградата за прво место од прошла сезона.