Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ужас, го извадив Варди за да го внесам Обамејанг за -4, холгејт од клупа ќе влезе место кдб.......-4 да го купам Агуеро поради DGW
Обамејанг капитен поради DGW
Сити - Арсенал откажана
Сва среќа другите играчи ми направија поени, па и не ми е толку мака 
Извинете јас само да прашам
толку од фантази? Заврши за сезонава може да почнам да славам? За другар прашувам
Ма кај мене ако речат крајна е табелата секако сум добитенОваа ми е трета (и последна) сезона на Фантази и бев прв во две лиги, со многу изгледни шанси така и да завршам, арно ама - пандемија.
Курата среќа.
Ма да, дури и да не се одигра сезоната во ПЛ, мислам дека би биле овие пофлексибилни од играва и дробењето сезонава ќе има некаков исход.

)Ма кај мене ако речат крајна е табелата секако сум добитен
Кладба ни е со бивши колеги, победникот зима се.
Ама одеднаш ме исклучи од апликацијата и не ми дава да се логирам затоа ме зачуди.
Па викам да прашам, а знам некој од колегиве споделиш демек требало сега да се прават трансфери па и да не се игра тоа ќе важело или нешто така ама не сум барал за да проверам дали е така (мрзливото викам форум е мајката гарант знаат)

I sega kako stojat rabotite? Kje ima prodolzuvanje?

Вајлд карта нешто, ова она?![]()

Не ми се допаѓа ова со вајлдкартата, пошто веројатно ништо не би менувал
Во минус се одеше да се направат некои трансфери за следните кола, да се искористат DGW и сега наеднаш вајлдкарта која сите можат да ја искористат.
Мене ем што не ми се допаѓа, ем во една лига каде што играме на кое прво место е 450€ (25€ учество), му направија само услуга на тој првиот.
Да не зборам дека јас последното коло пред да биде одложена Арсенал-Ман Сити го имав Обамејанг капитен плус Де Брујн, додека он немаше ниту еден од Ман Сити или Арсенал. Разликата помеѓу мене и него е 40 поени, јас со triple captain и bench boost, он празен.
Друга работа што ме мачи е проблемот дека после 2 победи, веројатно Клоп ќе ротира на големо.
Има пет замени, и почетниве натпревари ќе има многу замени на полувреме и пред 60та минута што прави уште потешко за селектирање стандардни играчи.