Fantasy Premier League 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
67688107_2414848301884204_2704119097553059840_n.png

Дефинитивно
9a10726dcd48000aa7abeafa6f3dd6fc.jpg

Алисон на гол

Screenshot_20190809-121507_Chrome.jpg

Прв пат ставам акцент на одбраната, се надевам ќе ми се исплати.

Ја би го стаил Жота прва постава на место на Катхарт или Миливојевич.
Прва постава ќе игра без разлика што го купија Кутроне. Одлично функционираат со Хименез и вчера на натпреварот од квалификациите во ЛЕ имаше 3 асистенции.

Ја би го стаил Жота прва постава на место на Катхарт или Миливојевич.
Прва постава ќе игра без разлика што го купија Кутроне. Одлично функционираат со Хименез и вчера на натпреварот од квалификациите во ЛЕ имаше 3 асистенции.
Iskreno se mislev za toa, bas so brat mi praev muabet, ali na mestoto na Kanselo ili Cathart, ne na Milivojevc. Beton mi e srboto, penali puca taka da neka si zhnee u ekipa. :D Kanselo valjda nema da igra odma prva postava taka da moze ke go ubacam Jota mesto nego.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Iskreno se mislev za toa, bas so brat mi praev muabet, ali na mestoto na Kanselo ili Cathart, ne na Milivojevc. Beton mi e srboto, penali puca taka da neka si zhnee u ekipa. :D Kanselo valjda nema da igra odma prva postava taka da moze ke go ubacam Jota mesto nego.
Можеш така да.
Или Кансело да го дадеш место Зинченко, зашто он 100% ќе игра, иста цена се. Па кога ќе почне да игра Кансело стандардно да си го вратиш место Зинченко.
А Жота да го стаиш место Катхарт.
Хаос ти направив аххахаа. :D

Пеп на прес кажал дека Кансело нема да игра викендов.

Screenshot-1.jpg

Не знам само дали Заха ќе стартува.

Дали ако некој од првиот тим не игра, се заменува со некој од резервите само ако е негова позиција или ако не игра напаѓач а јас долу прва резерва имам дефанзивец ке го смени со него?

Дали ако некој од првиот тим не игра, се заменува со некој од резервите само ако е негова позиција или ако не игра напаѓач а јас долу прва резерва имам дефанзивец ке го смени со него?

Ќе го замени првиот што ти е на листата на резерви доколку играл 1 минута.

Back
На врв Bottom