- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.680
- Поени од реакции
- 124.512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би го стаил Жота прва постава на место на Катхарт или Миливојевич.
Iskreno se mislev za toa, bas so brat mi praev muabet, ali na mestoto na Kanselo ili Cathart, ne na Milivojevc. Beton mi e srboto, penali puca taka da neka si zhnee u ekipa.Ја би го стаил Жота прва постава на место на Катхарт или Миливојевич.
Прва постава ќе игра без разлика што го купија Кутроне. Одлично функционираат со Хименез и вчера на натпреварот од квалификациите во ЛЕ имаше 3 асистенции.
Kanselo valjda nema da igra odma prva postava taka da moze ke go ubacam Jota mesto nego.Можеш така да.Iskreno se mislev za toa, bas so brat mi praev muabet, ali na mestoto na Kanselo ili Cathart, ne na Milivojevc. Beton mi e srboto, penali puca taka da neka si zhnee u ekipa.Kanselo valjda nema da igra odma prva postava taka da moze ke go ubacam Jota mesto nego.

Денес тренирал и е во план за викендов.![]()
Не знам само дали Заха ќе стартува.
Дали ако некој од првиот тим не игра, се заменува со некој од резервите само ако е негова позиција или ако не игра напаѓач а јас долу прва резерва имам дефанзивец ке го смени со него?