Fantasy Premier League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
На крај точно 40 поени...мех.

Колку очаен тим:
Милнер, Отаменди,Ален,Лукаку, Чичарито, Гејл заедно 4 поени! :cuc:
Ама добро сепак Гејл не играше и на негово место од клупа влегуваат маестрални.......1 поен
Вилијан едвај три.
На гол Фостер 2.......а на клупа го оставив Куртоа со 6 демек ете ќе паѓаат голови таму..

Мораше Тотенхем да прими гол во 294та минута, мораше.
Но добро, еден потег во ќар со тоа што го седнав Отаменди на клупа а го купив Трипиер :D

Кејн капитен... имал лош старт секоја сезона. Ќе има нормално, секоја сезона на старт ми е капитен. Лани штом го продадов распали, е сега нема да го продадам па што сака нека е.
Милнер, пропаст.

Него, зашто кога имав 9 милиони на располагање го купив Бентеке и оставив 1 милион во банка? Зашто не го купив Фирмино???????? :facepalm:

Тактикава со играчи од Свонси на клупа ми е добра. За инает вадат добри поени, па полесно ќе изборат опстанок така.

Салах (капитен) и Фирмино ми го извадија колото, 22 и 12 бода од нив. Де Геа пак клин-шит, Данило асистенција, по 3 поени од Ериксен, Тадич и Филипс. Седрик на клупа со клин-шит и 6 поени, 3 кола по ред имам дефанзивец со клин-шит на клупа. ВБА и Тотенхем ми скратија поени, очекував и они да издржат без примен гол. Кај сум тргнал јас со Лаказет у состав бе ? :( Он ми е најголема дилема за сега..

DIQklH6WsAAkxxB.jpg

:icon_mrgr:

60 поени.Милнер да не влезеше ќе имав 70, забравил сум да го стаам Фабрегас прва постава, ставил сум го трета измена...
И тоа со Лукаку капитен со цели 0 поени

Sent from my iPhone using Tapatalk

До претходното коло го имав КДБ, Силва направи 2 асистенции.. еве ги сменив (за да може и Кутињо да си го земам, кој не ни игра уствари) и сега КДБ 2 асистенции на мечов само, очекувам и Тадиќ после да даде гол (на чие место го земав Кутињо).

До претходното коло го имав КДБ, Силва направи 2 асистенции.. еве ги сменив (за да може и Кутињо да си го земам, кој не ни игра уствари) и сега КДБ 2 асистенции на мечов само, очекувам и Тадиќ после да даде гол (на чие место го земав Кутињо).

Ќути добар си. Сигурно неколку илјади играчи го сменија КДБ со Мане.

И јас го дадов Де Брујн, но наместо Алексис. Сепак на подолг рок подобро Алексис отколку Де Брујн. Мане го имав од првото коло. Наредно коло таман Кутињо ќе го земам место Мане.

Во последен момент го ставив Дејвис на клупа и ене го 2 асистенции!:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom