Fantasy Premier League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Многу слабо коло со оглед на утакмициве, погрешен капитен и одбрана, само 50 поени.

vi oklucuva igrava na mene mi pokazuva deka se servisira serverot ?

Последно уредено:
:facepalm:[DOUBLEPOST=1503153931][/DOUBLEPOST]
Оп и Чичарито го оставив на клупа. Ете зошто никогаш не ја играм играва до крај. Среќата ми е во минус. :(
Нема врска играта со среќа, треба знаење.

Чичарито :kafence:

Нема врска играта со среќа, треба знаење.

Чичарито :kafence:
Tргнав на дефанзива, Симпсон, Седрик веќе примија гол, уште Барнли да даде еден и да пропаднам на цело колово..

Ќе се молам да не игра некој од Азпи/Ериксен/Ричи/Силва, а баш за Ричи го сменив, првично ми беше Чичарито во планираниот тим.

Салах капитен :facepalm:
Ме извадија Погба, Џонс и Мињоле за да не биде целосна катастрофа... Утре се враќам на првото место :cool:

Што беа тоа 2 поени?

5 играчи по 1 поен. Ниеден 2 поени :([DOUBLEPOST=1503247844][/DOUBLEPOST]Се нервирам зашто 1 поен сум освоил, а не 2 ејј :facepalm: Дно сум допрел

63 поени ова коло. Не е лошо, а можеше и подобро, али не се жалам, тамам е.
:facepalm:[DOUBLEPOST=1503153931][/DOUBLEPOST]
Оп и Чичарито го оставив на клупа. Ете зошто никогаш не ја играм играва до крај. Среќата ми е во минус. :(
Апсолутно нема врска со среќа, до знаењето е :D
Исто ко Конте со Тотенхем да го ставеше Скокт, Мусонда, Бога и Кенеди во прв тим и да каже "Ех, немам среќа, во последен момент решив тапа играчи да ставам во прв тим, иначе ќе тепав!" :D
Памет за друг пат :D
Еве сега про-тип да ти дадам, негде четврток извади го Погба од тим и стави некој друг, тамам на максимум цена ќе го фатиш Погба после следните 2 кола ќе падне малкуцка :D

Кејн 12.5м - 2 кола 2 поени
Ричи 6м - 2 кола 2 поени
Бентеке 8м - 2 кола 3 поени

Ни Пеп не може полошо да ги потроши милионите од мене :facepalm:

Клоп ги зеза ФПЛ.
Милнер лани го играше бек, на ФПЛ беше среден ред. Сега на ФПЛ го ставија одбрана, Клоп го игра средина :D

Back
На врв Bottom