Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Фатив чекор сега, после првите 10 катастрофални кола кога не можев ни до 50 поени да стигнам.

84, 51, 67 и сега 76 поени (со активирана вајлд карта).
Криво ми е, можев и повеќе да освојам. Во една комбинација ги имав и Антонио, Али и Крауч, а завршив со 2ки на нивно место.

Рокнав вајлд карта.

e5d136e7eabd4750bc7b3ddb476191f9.png

Мислам дека ќе има пцуење по играчи.
Па нека му ја мислат Али, Хазард, Санчез и Коста. Од другиве не ни очекувам нешто поише, намерно одбрав ваква просечна одбрана, до сега што ако ги имав Клајн, Алонсо и Вокер плус Де Геа на гол кога не можев да мрднам од 40 поени у просек.

Горе доле сите се стандардни, од 12 различни тимови имам играчи, дупликати само од Челзи, Тотенхем и ВБА како најјаки екипи у лигава :D

Па нека му ја мислат Али, Хазард, Санчез и Коста. Од другиве не ни очекувам нешто поише, намерно одбрав ваква просечна одбрана, до сега што ако ги имав Клајн, Алонсо и Вокер плус Де Геа на гол кога не можев да мрднам од 40 поени у просек.

Горе доле сите се стандардни, од 12 различни тимови имам играчи, дупликати само од Челзи, Тотенхем и ВБА како најјаки екипи у лигава :D

Превземам ризик место по играчите, по мене да пцуеш :P

Јас го земав Крауч кога активирав вајлдкарта, но пред да почне колото го продадов (иако 10тина поени донесе тогаш).
За овие кола можда е добар, Бони и Диуф играат Африкански куп. Но од следниот месец се враќаат, плус го купија и Берахино.
Четворица напаѓачи имаат, а од нив само еден е стартер :D Ако останат на таа формација, често ќе седи на клупа.

Проблемот е што е многу ефтин и ако сакаш да го смениш мораш уште некого да продадеш.

Ако мислиш дека со тројца јаки во средина и двајца во напад ќе земаш добри поени, играј така. Со среќа :D

Превземам ризик место по играчите, по мене да пцуеш :P

Јас го земав Крауч кога активирав вајлдкарта, но пред да почне колото го продадов (иако 10тина поени донесе тогаш).
За овие кола можда е добар, Бони и Диуф играат Африкански куп. Но од следниот месец се враќаат, плус го купија и Берахино.
Четворица напаѓачи имаат, а од нив само еден е стартер :D Ако останат на таа формација, често ќе седи на клупа.

Проблемот е што е многу ефтин и ако сакаш да го смениш мораш уште некого да продадеш.

Ако мислиш дека со тројца јаки во средина и двајца во напад ќе земаш добри поени, играј така. Со среќа :D
Да да, ќе го сменам со Диоманде коа ќе седне на клупа башка и секое коло праам трансфери така да неам гајле. :D

Кај што ги земал Флечер и Керик, па и Диоманде сака да го купи. Рак ми даде составов.

23 поени имам на клупа :(

Ама на терен имам 102 поена :')

Ван Дајк у 56-та минута се повреди и ми скрати клин-шит :(

Back
На врв Bottom