Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
10 гола постигна Ливерпул на последниве 5 натпревари.
Од нив 0 Фирмино. Па дури ни асистенција нема :facepalm:

Депај>Фирмино

10 гола постигна Ливерпул на последниве 5 натпревари.
Од нив 0 Фирмино. Па дури ни асистенција нема :facepalm:

Депај>Фирмино
Koga go imav lalana vo timot coekot imase samo edna asistencija go zameniv so firmino i sea glej go mrdnatiot sto prai da go e**m u dupo

Рондон и одбраната ми го спасија колото :D Обично избегавам од ист тим да имам двајца играчи кои се на слични позиции, ама кога се разиграа Ливерпул се излажав и го убацив Фирмино, а веќе го имав Мане. Од тогаш, никаква добивка од Фирмино..

Ги продавав Рондон и Негредо... пошто имаат тежок распоред (СВОНСИ!)

Сега ни 2 поена нема да имам од Љоренте.

А јас, напраив 2 трансфера, место Лукаку и Дефо ги земав Коста и тој еден од Барнли и како најголем идиот го остаив Гундоган а тој пустиот заврши кариера.

Стерлинг немаше играно 100 години, вчера го оставив на клупа и фино лепо си шибна голче. Пикфорд на клупа исто пред овој од Барнли што играше против Тотенхем.

Добро колово, 58 бода.
Сеа мораше да лета Гундоган и со парите од него го земав Џо Ален, јеби га.
За следно коло Коста и Агуеро суспендирани па така нападот ќе го предводи Воукс од Барнли :shook:

Отиде и трпил-кептн на Хазард против Борнмут дома. Мора ова да го покрие јебениот ВОУКС.

Кое место требаше да се биде за да се игра во тоа h2h што ќе започне после божиќ негде?

The top 2,097,152 scorers in Gameweek 17 will enter the first round. If there are more than 2,097,152 qualifiers then there will be a random draw amongst the lowest scorers to see who qualifies.

Глупости. Можеле 4,194,304 да стават.

Прв пат не влегов, али гајле ми е. Лигата ми е цел мене.

The top 2,097,152 scorers in Gameweek 17 will enter the first round. If there are more than 2,097,152 qualifiers then there will be a random draw amongst the lowest scorers to see who qualifies.

Глупости. Можеле 4,194,304 да стават.

Прв пат не влегов, али гајле ми е. Лигата ми е цел мене.
Сезонава си ко Свонси :D

Па тројца играчи имам од нив.
Лоша сезона за Свонси значи лоша сезона и за мене.
Епа не бива и пристрасно да си зимаш играчи, и добар ранк да сакаш :D
Јас лани немав од Челзи :oops:
Иначе сега имам двајца од Свонси :ojeaa:

Играме куп на сокер, сега случајно се уклучив и видов :D

Back
На врв Bottom