Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ме нервираат вакви играчи кога ќе искинат, 100 поени во едно коло :mad:

Џабе мојот избалансиран тим, кога другите од еден играч имаат повеќе поени од мене

Агуеро у уста да го ебам, па уште и капитен сум го забораил...
Морееее, не знам шо чудо треба да напраи за да го вратам у тим !

90 поени од 10 играчи.
Ај Фирмино утре да ме однесе над стотка.
Колово ми ја враќа сезоната во живот.

Го немам Санчез :(

39 поени и уште Негредо и Фирмињо како капитен....ај нека растури утре Фирмињо (али чисто сумњам и дека Ливерпул ќе тепа..), па да скокнам до 50ка...тоа е, секој со различни очекувања.. :D

(али чисто сумњам и дека Ливерпул ќе тепа..)
Не ми е криво што испадна тоа што очекував.....криво ми е што дадоа ТРИ ГОЛА И НИЕДЕН ГОЛ НИ АСИСТЕНЦИЈА НЕМА ФИРМИЊО КОЈ КУР?!?!?

Не ми е криво што испадна тоа што очекував.....криво ми е што дадоа ТРИ ГОЛА И НИЕДЕН ГОЛ НИ АСИСТЕНЦИЈА НЕМА ФИРМИЊО КОЈ КУР?!?!?
И јас исто фирмино капитен и глупако еден гол,асситенција не направи ццц.

Овој првиов на Фантази, Санчез го има трипл капитен и му носи 69 поени, а ја цело коло 60 поени имам :facepalm:

Кое место требаше да се биде за да се игра во тоа h2h што ќе започне после божиќ негде?

Кое место требаше да се биде за да се игра во тоа h2h што ќе започне после божиќ негде?

Зависи од бројот на играчи.

Веројатно ако се регистраат уште 2000 играчи, ќе влезат 4 194 304 играчи... инаку најдобрите 2 097 152

Машала не биле малце....неам појма како лани успеав да не влезам.....

Денов онака...можеше и полошо..

17 поени од 4ца. Утре идеме пак со Фирмињо капитен + ќе се надеваме Челзи лагано ќе си тепаат.

Стоунс :facepalm:
Бејнс :facepalm:

Добар потег направив што си го земав Сигурдсон

Фирмино две кола по ред ми е капитен глупако неможе гол да даде :facepalm:

Back
На врв Bottom