Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
52 поени и уште 2ца Евертонци од одбрана утре.
Шо знам..ако не примат гол, играат прв тим и не добијат жолт ќе биде јако колово ко за промена.

Фала на Коста како капитен (y)

36 бода, дно сум допрел.

Утре све ќе сменам јебем ти Фунес Мори и Кристијан Фукс да ти ебам.

Рокнав валјд-карт. Не знам кај сум пошол без играчи на Сити и Челзи во минатиот состав.

Погба го изеде највише од средината, ќе ти ебам умрениот по 2-3 поенчиња што ми носиш, тоа и братот Флечер го може.

f3e42c187eaa4977806947f2b878c3df.png

Алдервирелд-Аспиликуета
Валенсија-Фунес Мори
Холебас-Зунига
Амат-Фукс

Само бекови прике мој. Овој Амат 4.1 вреди а до сеа сите минути ги има изиграно и плус носи солидни поени, за на клупа е таман.

Погба-Стерлинг
Хазард-Али
Гундоган-Рамирез
Капуе-Фер

У напад ќе го сменев Негредо за Рашфорд ама 1 денар ми фали.

Лукаку(c) 34, Коста 12, другите дно дна, сите по 1-2 поена само...

Денес влегов у лигата ке ми ги префрли поените од првите кола или ке си почне од нула??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Попуштив, го купи Капу и второ коло по ред на клупа ми седи :(

Исто :D Лукаку ме вади последниве две кола инаку катастрофа другиве..Иванович и Куртоа таква висока цена мислев ќе се цврсти во одбрана со Конте и нема да примаат голови они..

Овој Лукаку само шо го зедов и изигра добра партија и се повреди. :tapp:

Го сменив Агуеро со Коста кога доби суспензија. Сега Коста е во одлична форма, а и Агуеро сигурно ќе се врати јако. Ќе мора Ибра да го тргам, а некако и од него очекувам доста поени. И сега? :boksix:

Го сменив Агуеро со Коста кога доби суспензија. Сега Коста е во одлична форма, а и Агуеро сигурно ќе се врати јако. Ќе мора Ибра да го тргам, а некако и од него очекувам доста поени. И сега? :boksix:

Кoстa-Агуерo-Ибрa
Кaнте-Фер-Флечер-Бери
Амaт-Кели-Смит
Јaкупoвиќ

Шибaј.

Back
На врв Bottom