- Член од
- 5 октомври 2011
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 9
ама му одговара сепак хахахх...иначе кој од нив два да изберам за капитен?Ибрахимовиќ се вика Златан а не Хазард. hhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама му одговара сепак хахахх...иначе кој од нив два да изберам за капитен?Ибрахимовиќ се вика Златан а не Хазард. hhhhhhhh
Ибрахимовиќ, секако.[DOUBLEPOST=1472132704][/DOUBLEPOST]Иначе за мене, Герет Бери или Лирој Фер?ама му одговара сепак хахахх...иначе кој од нив два да изберам за капитен?

Бери ќе ти носи жути секоја утакмица, а црвен секоја трета. Фер игра многу поофанзивно.Ибрахимовиќ, секако.[DOUBLEPOST=1472132704][/DOUBLEPOST]Иначе за мене, Герет Бери или Лирој Фер?
Ги рокнав Џака и Вард-Праус, го земав Гастон Рамирез од Боро и ми остануваат 5.3м, за тие пари овие двајца играчи ми изгледаат ко најидеални. Па да видиме.
@DaniBMW @Carter @RickyLFC9 и сите останати експерти што не се тагнати.
Фер enough.Бери ќе ти носи жути секоја утакмица, а црвен секоја трета. Фер игра многу поофанзивно.
Фер.

Ако го земаш Бери, таман ќе е у комбинација со Флечер. Додај ги Чарли Адам, Џо Ледли и Ли Кетермол и ете ти сигурен еден поен од сите по утакмица. Само што ќе мора да играш со тројца у средина, пошто секое коло барем двајца од овие ќе ти имаат црвен.Фер enough.![]()
Aj ќе почекам уште малце да видам другите што ќе кажат иако и ја сум за Фер некако. Бери е коњина./
Ако го земаш Бери, таман ќе е у комбинација со Флечер. Додај ги Чарли Адам, Џо Ледли и Ли Кетермол и ете ти сигурен еден поен од сите по утакмица. Само што ќе мора да играш со тројца у средина, пошто секое коло барем двајца од овие ќе ти имаат црвен.
Ме уби, шукурац експерти, Фер отиде у постава.[DOUBLEPOST=1472135068][/DOUBLEPOST]
Ибрахимовиќ, секако.[DOUBLEPOST=1472132704][/DOUBLEPOST]Иначе за мене, Герет Бери или Лирој Фер?
Ги рокнав Џака и Вард-Праус, го земав Гастон Рамирез од Боро и ми остануваат 5.3м, за тие пари овие двајца играчи ми изгледаат ко најидеални. Па да видиме.
Толку си дно што Стекот не игра и пак е пред тебе.Ма каков експерт... Зад мене се само тие што почнаа од второ коло и stefan-kobe
Ибрахимовиќ, секако.[DOUBLEPOST=1472132704][/DOUBLEPOST]Иначе за мене, Герет Бери или Лирој Фер?
Не, рано ми е за вајлд карта. Нека заврши трансфер периодот, нека се опорави Гундоган и може да се активира. Не ми се свиѓа средниот ред.Wild card искористи? Ако да, дај го Алдервајрелд место Вокер и земи си го Редмонд место Фер, барем да имаш нормален играч што ќе ти игра прва постава. Шпиц игра за Саутемптон и беше многу опасен против Ватфорд. Зунига игра прва постава за Ватфорд? Ако не игра, па и ако игра, можеш да земеш некој куртон за 4 милиончиња што ќе ти дреме на клупа, ист учинок ќе ти имаат. Тие плус 0.5 милиони би ги вложил во Бејнс место Фунес Мори зашо не сум сигурен дека ќе игра прва постава кога Вилијамс ќе биде спремен. Ако си сигурен тогаш можеш и да го оставиш Фунес Мори за 5 милиончиња.
Свонси има убедливо најтежок распоред од сите екипи у наредни 5-6 кола. Имаш и Амрабат за 5, Капу за 4.5 и Хојберг за 4.5, али тоа се све играчи за 5ти играч у средината каков што ти е Флечер.
Не, рано ми е за вајлд карта. Нека заврши трансфер периодот, нека се опорави Гундоган и може да се активира. Не ми се свиѓа средниот ред.
Зунига мислев дека ќе игра прва постава ама изгледа ништо од тоа, ќе го мењам понатаму секако.
Фунес Мори нека седи, лани играше пред Стоунс, не ми се верува сеа дека ќе дреме на клупа а пред него ќе играат Вилијамс и Јагиелка, башка висок е дава голови со глава или би требало да дава. Исто и Тоби, лани најдобар штопер на фантазиво.
Клајн е на клупа доека не се среди Ливерпул.
Ќе чекам до крај на лето некој нов играч од Сити, неам никој од нив а ќе трескаат голови. Ок Кун го иам, забораив.
Абе Ламела шо направи пенал не ми одзема поени? Сеа гледам ми даде 3 поени за асистенција