Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@Џонтра Волта Да, знае да дава голови, има добар шут. Во Менхенгладбах и слободните удари некогаш ги изведуваше. Но, такви играчи не ти препорачувам за фантази игрите. Играчи како Канте, Џака, Шнајдерлин, Керик, Даер, Дринквотер, Матиќ итн...па и Погба. По би го земал Боласи отколку Погба. Сигурно повеќе поени од Погба ќе ми донесе, а и поевтин е.
Значи копач.
Ама ај ќе му дадам шанса барем додека се опорави Гундоган, за месец-два, па ќе видиме до тогаш.
Мада мислам дека ќе има шанси, кај Арсенал функционираат сите играчи од средниот ред, би требало да дава голови, асистенции.
Таму само Кокелин дреме позади. :D

Нема потреба да замарам околу тимот како @Џонтра Волта.

8hvjm0V.png

8hvjm0V.png
Топ избор е Лонг, не видов некој друг да го испоштувал.[DOUBLEPOST=1471048738][/DOUBLEPOST]

8hvjm0V.png
Топ избор е Лонг, не видов некој друг да го испоштувал.

TEAM.png

Ме мачеше дилемата дали Кејн/ДеБрујне или Агуеро/Али, ама ајде ќе почнам вака со оглед на меч фитнесот на ДеБрујне може Пеп да го пушти од клупа којзнае, плус секако Кејн ќе има потешка задача на Гудисон отколку Агуеро дома против Мојс. Ќе ги сменам 3то коло, да се осети пулсот прво. :)

Осеќам дека ќе бидат по дефанзивно ориентирани Евертон годинава, башка ако шпекулацииве за Челзи дека нудат пари се точни можеби и им е лут на Евертон шо не го пуштаат па можеби има и нешто такво задкулисно тука...можеби и нема ама не ми се ризикува утше у прво коло имаат зезнат редослед ако не за следни кола тука е ќе го земам.

П.С. Последните 5 поста Џонтра ги има лајкано у темава..или пиел вчера или ептен е хајпнат за сезонава... :D

Знаев дека Редмонд шпиц ќе игра и пак Тадиќ го земав наместо него во последен ден. Глупак.

image.png

21 poen denes..sabajle ne mi otvarase serverot i nemozev kante za a.sanchez da gi smenam,u 13:47 mi otvori i mi ja napravi izmenata za slednoto kolo :tapp:

Експертизa нa делo
Зашто бе Сигудсон како најјак ваш играч на клупа го чувате???

32 поена од 6 играчи.

Ок е. Утре и задутре да поминам 50 не ќе е лошо.

Особено шо ми остана капитенот Марсијал (шо пази сеа ќе изигра 5 минути сигурно ко за инат или 0-0 ќе заврши утакмицата..)[DOUBLEPOST=1471131790][/DOUBLEPOST]И еееееј сеа глеам Фостер на клупа со 10 поени... :@

Ај Куртоа нека го одмараат у понеделник :(

:confused:
Знам ја шо зборам и кого викам у екипа......за разлика од некои....

:D

Зашто бе Сигудсон како најјак ваш играч на клупа го чувате???

Беше најавено дека ќе ја почне сезоната од клупа. Ова му е прв натпревар за Свонси после европското.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom