- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 1.751
A ако изгубиш да ти земаат?Нема поента вака купот, барем да направат за секоја победа во купот да ти дава +1 милион за трансфери, за да има некаква поента.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ако изгубиш да ти земаат?Нема поента вака купот, барем да направат за секоја победа во купот да ти дава +1 милион за трансфери, за да има некаква поента.
Не, туку ако не се квалификуваш или ако испаднеш во прво коло нема да имаш шанса да добиваш +1 милион за трансфери од секое коло.A ако изгубиш да ти земаат?
Така се нарушува балансот на целокупниот резултат. Првиот можеби имал едно лошо коло и не се квалификувал во купот и со тоа губи 18 милиони (потенцијални) за трансфери.Не, туку ако не се квалификуваш или ако испаднеш во прво коло нема да имаш шанса да добиваш +1 милион за трансфери од секое коло.
Добро не се фаќај ко слеп за стап не мора да биде 1 милион.Така се нарушува балансот на целокупниот резултат. Првиот можеби имал едно лошо коло и не се квалификувал во купот и со тоа губи 18 милиони (потенцијални) за трансфери.

Може пример трансфер плус после секое второ коло или нешто слично ама пари за трансфери би нарушило ептен баланс.Добро не се фаќај ко слеп за стап не мора да биде 1 милион.
Нека те наградува со нешто, колку да ти биде интересно, да им се фалиш на другите дега си прошол неколку кола и си заработил некој милион плус.![]()

Џабе ми е ова. Грујо ќе ми дае таблет, ФИФА ќе си ја симнам пиратска, а фудбал за играње увек има некој друг да донесе за да се игра.The overall winner of the Cup competition will also receive a tablet computer, a Nike Ordem match ball and EA SPORTS FIFA 16 game.

Абе каде да видам Н2Н, во Лиги не ми дава ништо освен тие каде што сум влезен...
ЕДИТ: Најдов нешто, ваљда е ова?
Прегледај го приврзокот 135560
И јас дојдов за тоа.