Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

За кур ти е Баркли, три кола го имам, не постои на мајка му да и го набијам. Исто и тој Тадиќ го имам, мртви и двајцата. 50 поени, мртва недела, мртва, најмртва.66 поени колово... Сеа не знам што играч да зеам, нема ништо за 7.5 милиони да сменам еден од Баркли или Тадиќ.![]()
Го имав Баркли прво, мртовец... го избркав искина, сеа го вратив пак нуларица мртва мајка да му ебам. И Тадиќ исто потона да му го потонам на сестра му... Ама нема кој да зеам на нивно место, Арнаутовиќ криминалецот или Вајналдум.За кур ти е Баркли, три кола го имам, не постои на мајка му да и го набијам. Исто и тој Тадиќ го имам, мртви и двајцата. 50 поени, мртва недела, мртва, најмртва.
Го имам и Вајналдум и него да му заебам сфе што има за ебење. Средината ми е мртва, по 5 поени ми носи комбинирано, дибек сум, не можам да ги погодам.Го имав Баркли прво, мртовец... го избркав искина, сеа го вратив пак нуларица мртва мајка да му ебам. И Тадиќ исто потона да му го потонам на сестра му... Ама нема кој да зеам на нивно место, Арнаутовиќ криминалецот или Вајналдум.
[DOUBLEPOST=1450186088][/DOUBLEPOST]
Vidi Hendo i Shelvi sho pari se, Kabaje, Zaha..66 поени колово... Сеа не знам што играч да зеам, нема ништо за 7.5 милиони да сменам еден од Баркли или Тадиќ.![]()
Хендо е скап. Заха го имав, не го бива и Кабај исто глеам све 2-3ки му се... Овие барем напаѓачи се ако ништо, може ќе расцветаат.56, еднaш кaпитен не пoгoдив бе, еднaшшш[DOUBLEPOST=1450186088][/DOUBLEPOST]
Vidi Hendo i Shelvi sho pari se, Kabaje, Zaha..

Брејјј Хендo дo пред дa зaигрa пaднa дo 6.9Хендо е скап. Заха го имав, не го бива и Кабај исто глеам све 2-3ки му се... Овие барем напаѓачи се ако ништо, може ќе расцветаат.![]()
Средњaци сo гoлгетерски спoсoбнoсти и супермoќиНе знам што барате вие, голгетери или средњаци![]()

Јас го иам Шелви, 11 утакмици по ред е со 0 поени, не ни игра му ебам Хари Потерот.56, еднaш кaпитен не пoгoдив бе, еднaшшш[DOUBLEPOST=1450186088][/DOUBLEPOST]
Vidi Hendo i Shelvi sho pari se, Kabaje, Zaha..