Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
66 поени колово... Сеа не знам што играч да зеам, нема ништо за 7.5 милиони да сменам еден од Баркли или Тадиќ. :confused:

66 поени колово... Сеа не знам што играч да зеам, нема ништо за 7.5 милиони да сменам еден од Баркли или Тадиќ. :confused:
За кур ти е Баркли, три кола го имам, не постои на мајка му да и го набијам. Исто и тој Тадиќ го имам, мртви и двајцата. 50 поени, мртва недела, мртва, најмртва.

За кур ти е Баркли, три кола го имам, не постои на мајка му да и го набијам. Исто и тој Тадиќ го имам, мртви и двајцата. 50 поени, мртва недела, мртва, најмртва.
Го имав Баркли прво, мртовец... го избркав искина, сеа го вратив пак нуларица мртва мајка да му ебам. И Тадиќ исто потона да му го потонам на сестра му... Ама нема кој да зеам на нивно место, Арнаутовиќ криминалецот или Вајналдум.

Го имав Баркли прво, мртовец... го избркав искина, сеа го вратив пак нуларица мртва мајка да му ебам. И Тадиќ исто потона да му го потонам на сестра му... Ама нема кој да зеам на нивно место, Арнаутовиќ криминалецот или Вајналдум.
Го имам и Вајналдум и него да му заебам сфе што има за ебење. Средината ми е мртва, по 5 поени ми носи комбинирано, дибек сум, не можам да ги погодам.

53 поен. Пораз во Х2Х и пад во сите лиги. Марез на клупа, мртваци во игра.
Ништо не видов од Вилијан неколку кола, а го земав декем лесен распоред имале Челзи мора да освојат поени. Веќе играчи од слаби тимови не купувам!

63. Мене иначе најбитно ми е секое коло да не забележам пад во ниедна лига. Па така и сега, нема црвени стрелки, само зелени.

67ми у Македонија wuuut.

56, еднaш кaпитен не пoгoдив бе, еднaшшш:([DOUBLEPOST=1450186088][/DOUBLEPOST]
Vidi Hendo i Shelvi sho pari se, Kabaje, Zaha..

56, еднaш кaпитен не пoгoдив бе, еднaшшш:([DOUBLEPOST=1450186088][/DOUBLEPOST]
Vidi Hendo i Shelvi sho pari se, Kabaje, Zaha..
Хендо е скап. Заха го имав, не го бива и Кабај исто глеам све 2-3ки му се... Овие барем напаѓачи се ако ништо, може ќе расцветаат. :D

Хендо е скап. Заха го имав, не го бива и Кабај исто глеам све 2-3ки му се... Овие барем напаѓачи се ако ништо, може ќе расцветаат. :D
Брејјј Хендo дo пред дa зaигрa пaднa дo 6.9

Не знам што барате вие, голгетери или средњаци :вонзем:

Везњаци што нема после секоја утакмица со 2 бода да се враќаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom