Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не си за жалење , јас 16 од 10 играчи.:D
хехе пуши го хехехе ја 17 од 9 играчи хехехе сисај ригел. :kuracc:

Вака. Мртва мајка да ти ебам на тебе копиле едно мртво лигаво полуретардирано бразилче имбецилно непостоечко смрдле Кутињо.
Да ти ебам живите тебе Хазарде мртво копиле гзлесто едно мајку ти га збутам мртва.
Заха ти ќе играш ли фудбал или да ти ебам све што ти мрда по куќа да ти ебам мртвите.
Махрез кој си бе ти играч да ти ебам стомајки.
Лукаку да се носиш у пичку матер да ти ебам тоа мајмунот непокретен и тој што ме излажа да те купам да му ебам стодваесмајки мајчини.
Ти бе Бентеке да ти ебам крв, ама у реду е, ти и Мињоле не сте криви што имате мртов тренер, мртво копиле најдобар играч и ментален центархалф истрауматизиран од ратот у Хрватска.
Тебе Кун брате да ти ја ебам таа бившата жена, на Марадона ќерка му. Ќе почнеш да играш фудбал или да ти се наебам све што си имаш.
Коларов браво.
Ван Гал мисли ти со тоа лејката утре што ќе напраиш да не ти ебам живарникот.

Флечер царот (шукурац Манчестер) 3 поени, највеќе од сите у средина што ми играле, коњ да ме ебе што не се послушав да го стаам прва постава место менталниот Заха.

У понеделник Кутињо и Заха ви се ебат сто мајки.

А овој Марез се повреди шо го извадоа второ полувреме или заради што милион луѓе го имаат на фантази?

Последно уредено:
16 од 9 играчи уште Ају и нз кој. Белерин уште еднаш на клупа со 6 поени

Sent from my 6036Y using Tapatalk

30 од 9 играчи утре остануваат Депај и Смолинг.Пак околу просекот некаде...

Ау дојдов тука да се жалам....ама добро е има и други гревчиња :D

Колово ми е толку очајно што ми иде да користам вајлд карта...

КУТИЊО бе.. Која е логикава у 4 кола 2ца мои играчи црвен да добијат...а ниеден не е дефанзивец.. (претходно Куртоа доби црвен..) :facepalm:

14 факинг поени од 8 играчи..

Идеме утре во надеж дека Руни ќе даде хет-трик :D

32. Уште Мата, Руни, Шо и Фабиански.[DOUBLEPOST=1440874878][/DOUBLEPOST]@Џонтра Волта, почекај да помине реп. пауза па прави измени оти кога ќе ти се исповредат играчите ќе ебеш стомајки после. :D

Ваљда 40, уште Депај.

Активирав вајлдкарта, па до 12ти септември ќе има да се ротира.
Првично out Азар, Сигурдсон, Мертесакер, Бентеке и Кејн
in Педро, Синклер, Сања, Гомис и Рондон

Планот е да се заработи нешто до 12ти, а тогаш првата 5ка да ја вратам назад во тим по нова цена (пониска).
Барем 0.5м треба да остане, а со нив да земам стандарден дефанзивец на местото на Тејлор (најверојатно).

23 поени со Мајхил 7 на клупа, и Лескот и Ворд со по 6. Не, нема да влезат. Уште утре Сигурдсон и Редмонд. Кејн дупе, те вадам со вајлдкартата обавезно. One-season wonder.

37 уште Депај и Редмонд, Ворд пак на клупа..

32. Уште Мата, Руни, Шо и Фабиански.[DOUBLEPOST=1440874878][/DOUBLEPOST]@Џонтра Волта, почекај да помине реп. пауза па прави измени оти кога ќе ти се исповредат играчите ќе ебеш стомајки после. :D
Ау добро што ме потсети, ќе се излетав у понеделник.

Дани што кур не спомнуваш вакви работи бе?

Мојата теорија не вели да чекаш.

Абе секако со вајлдкартата ќе можеш да правиш неограничен број трансфери се до почеток на наредно коло, така?

Абе секако со вајлдкартата ќе можеш да правиш неограничен број трансфери се до почеток на наредно коло, така?

Дa*

*тукa вaжи пoлитикaтa нa фер кoристење. Пo нaдминувaње нa брoјкaтa 300 слoбoдни трaнсфер, трaнсферите прoдoлжувaaт дa се нaплaќaaт пo 4 пoени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom