Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bekovite zatoa pak najmnogu kartoni dobivaat,,se si ima svoja cena...Според мене Коларов.
Бековите имаат поголеми шанси за асистенции и голови, додека централните само на корнери одат напред.
Ако имаш вишок пари за Компани шибај го него. 
Клиши почна да тренира, прашање е уште колку ќе си го држи местото Коларов.Ако имаш вишок пари за Компани шибај го него.
![]()
Абе шо знам, не сум прател многу многу како ги ротира и дали одлучува според формата, ама некако иам чувство оти повеќе го сака Клиши телето на купата на Сити.Коларов ако продолжи вака да игра нема шанса да го седнат на клупа..

Ланската сезона повеќе го форсираше на Клиши ама пак не покажа многу игра, па веројатно со формава шо ја има Коларов во моментов ќе го продолжи да го игра, поагилен еАбе шо знам, не сум прател многу многу како ги ротира и дали одлучува според формата, ама некако иам чувство оти повеќе го сака Клиши телето на купата на Сити.![]()

ОокејДа да, видовме дека и Депај викендов се истури од голови после партијата против Бриж.
Aj сите Руни назад во тим сеа.![]()

Еднаш се дешава, втор пат потешкоА прoтив Свoнси не гo зимaш, пoштo лaни ве нaпoлнијa?