Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ама Компани е сигурен стартер цела сезона.

Според мене Коларов.
Бековите имаат поголеми шанси за асистенции и голови, додека централните само на корнери одат напред.
Bekovite zatoa pak najmnogu kartoni dobivaat,,se si ima svoja cena...

Клиши почна да тренира, прашање е уште колку ќе си го држи местото Коларов. :) Ако имаш вишок пари за Компани шибај го него. :)

Кoлaрoв е вo фoрмa, немa дa се брзa вaљдa сo Клиши.
Кoлaрoв честo пaти изведувa и пенaли и слoбoдни удaри

Клиши почна да тренира, прашање е уште колку ќе си го држи местото Коларов. :) Ако имаш вишок пари за Компани шибај го него. :)

Коларов ако продолжи вака да игра нема шанса да го седнат на клупа..

Коларов ако продолжи вака да игра нема шанса да го седнат на клупа..
Абе шо знам, не сум прател многу многу како ги ротира и дали одлучува според формата, ама некако иам чувство оти повеќе го сака Клиши телето на купата на Сити. :D

Абе шо знам, не сум прател многу многу како ги ротира и дали одлучува според формата, ама некако иам чувство оти повеќе го сака Клиши телето на купата на Сити. :D
Ланската сезона повеќе го форсираше на Клиши ама пак не покажа многу игра, па веројатно со формава шо ја има Коларов во моментов ќе го продолжи да го игра, поагилен е

Се изнервирав од претходново коло (читај Руни) и решив да си ја искористам вајлд картата уште сега.Се надевам на многу подобро со овој тим пред се нападот.

upload_2015-8-27_21-24-6.png

Aj сите Руни назад во тим сеа. :pos:

Руни го оставив дека после сушата очекував да распали и да ми донесе поени и распали против Бриж. :icon_mrgr:

Е сеа ќе видиме ќе влегува ли во форма конечно или му се погоди противникот.

Руни го зеам после Свонси утакмицата за со Ливерпул дома да ги наполни како ланската година :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom