Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сакав да го ногирам Руни уште за ова коло, ама ќе имав -4 поени оти пред тоа морав да го зеам лајун зошто Хатон не игра за Вила и цело време место со 11 со 10 играчи играв...
Едно е сигурно, Руни ќе лета за наредно коло, ваљда и вајлд карта ќе искористам за наредно коло. Не знам само кој ме тераше да ве слушам вас па да го ставам Руни у тимот, па и демек ај викам паметни луѓе има на форумов, чим викаат дека му оди против тотенхем и капитен ќе го ставам и .!. :D

18 поени, без бонусот (ако го добие) на Махрез.
Остануваат уште, Хазард, Кун, Бентеке, Лукаку, Мињоле и Коларов.
40 поени од овие и задоволен сум.

Уште следно коло да издржам и активирам вајлд карта.

Таман 2 недели ќе ми биде активна. Трансферите нека завршат.
Тие што се под закана да им падне цена ги продавам уште одма, до 12ти септември ќе им падне цената и ќе си ги вратам по новата цена. Профит :D

Марез и Скот Ден. :angel:
Ама си велев да не го ставам капитен лепешкарон Руни, ама тоа е. За наредно коло директ му давам шут карта па ако сака прв стрелец нека заврши. 10.5 милиони ги фрлив на лајно.

Ги акнаа бонусите. 33 поени, а и Вилсон и Махрез добија 3 бонуси. Колку само ќе ги купиме двајцава догодина еј, не сте свесни :D

Иначе ми останаа Компани, Иванович, Хазард, Клајн, Санчез и Дини.

А моиве, сите да ги соберам ни 85 не вредат, крф им ебам некорисна.
И моите се за греота бе, го иам најнеефикасниот напад во Руни, Кејн и Берахино, плус духот Хазард во средина. Џубриња шо би рекол Цацко.

Гомис пак гол, овој Стефан има да го влечам за тоа косичето ако утре не погоди Лукаку.
Се што ти кажав на тебе погодив, се што сменив кај мене испадна за џабе. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom