Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Вие што сте во потрага по кодови...

11834823_1528266003880277_3129926873082097097_o.png

Ќе бидат многу играчи, али пробајте си среќа.

Ако сега влезам, ова коло нема да го рачунаат?

Еве го и кај мене...Руни капитен

Attachments

• fantasy.jpg
    fantasy.jpg
    112,2 KB · Прегледи: 21
Смолинг искина денеска, глеам никој го нема земено. Требаше ја да си го зеам место Косчиелни ушларот.

Само 3 играчи се дозволени од една екипа без разлика дали се прва постава?

Еј го имам Роуз од Тотенхем прва постава,ама дечкото не играше денес...Може да го заменам? Исто капитен ми е Руни,може и него да го заменам?

Еј го имам Роуз од Тотенхем прва постава,ама дечкото не играше денес...Може да го заменам? Исто капитен ми е Руни,може и него да го заменам?
Тие што не играат автоматски ќе ти се заменат со играчите што си ги оставил на клупа. Сам не можеш да мењаш ништо у сред коло.

Смолинг искина денеска, глеам никој го нема земено. Требаше ја да си го зеам место Косчиелни ушларот.

Само 3 играчи се дозволени од една екипа без разлика дали се прва постава?

Тука "искина" ќе кажеш кога ќе даде 3 гола и за 2 ќе асистира :D
Само 3

Не може и не може.
Роуз ќе ти го замени автоматски по завршување на колото. Доколку имаш на клупа некој што ќе игра.

Тука "искина" ќе кажеш кога ќе даде 3 гола и за 2 ќе асистира :D
Само 3

Не може и не може.
Роуз ќе ти го замени автоматски по завршување на колото. Доколку имаш на клупа некој што ќе игра.
Па не се рачунаат тие интервенции што ги имаше?
Исто и на Ромеро одбраните?

Па не се рачунаат тие интервенции што ги имаше?
Исто и на Ромеро одбраните?

3 одбрани 1 поен.
Интервенции на дефанзивци влегуваат во BPS... и најверојатно ќе добие 3 поена бонус.
Но некогаш џабе се интервензии, 1 гол да примат, или офанзивата да даде 3-4 гола, заборави на бонус од дефанзивци :D

Доцна е, за наредно коло. И мене ми текна во 12:35 оти Марез игра со Сандерленд, а Берахино со Сити и не ги сменив на време. Ај ваљда ќе распали црњото. :D
:facepalm:

Еве го Марез со 2 гола до сеа. Ебати глупакот што сум бе. Е затоа не ја играм играва до крај. После неколку вакви киксеви ќе се изнервирам и ќе ја баталам.

Ебате малерот со Марез....

Sent from my ST21i using Tapatalk

Абе овие копилињата на клупа не носат поени?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom