Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
можи и такаФернандо напоље а у игра Тадиќ!

Aj да ги сменат дресовите на Јунајтед до недела, па да го средам мојот тим.![]()
Искрено, има неколку супер тимови со одлични измени и тоа. Иам приметено во сите го има Стерлинг, изгледа не е многу скап, само дали ќе се исплати...Како не бе, дресовите да ги сменат па ќе средуваш тим.
Абе ти кажав. Не чекај, нема да ме убедиш! Не ти кажувам добри играчи, снаоѓај се сам!

Искрено, има неколку супер тимови со одлични измени и тоа. Иам приметено во сите го има Стерлинг, изгледа не е многу скап, само дали ќе се исплати...![]()

Педерче едно![]()
Не озбилно, ме насмеа со скриншотовите, не знаев дека така очајно изгледам по ПП.Настрана моите способности.
И јас го меркам Стерлинг. Го гледав на пријателскиве и добар е. Против Реал играше како шпиц, што нема да се случи и во ПЛ, но сепак офанзивата е негова задача така што ќе може да се очекуваат голови и асистенции. 60м евра сигурно не ги дале за на клупа, па би требало и првотимец да е.

ХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА. Толку се смеев што нејќев ни емотиконите за смеење да ги искористамНе врти муабет сеа
Креирани материјали

43% го имаат во тимИмам осечај дека Клајн е најупотребуваниот![]()