Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали има пишано некој, ама од оваа година и резервите носат поени.

Нoсaт сaмo еднo кoлo, кoгa ќе гo aктивирaш џoкерoт.

убо ќе биди и резервите да носат поени (ако е вистина) а и ова со џокерот не е лошо, без разлика дали можиш да ко користиш еднаш или имаш повеќе џокери

Aj да ги сменат дресовите на Јунајтед до недела, па да го средам мојот тим. :D

Aj да ги сменат дресовите на Јунајтед до недела, па да го средам мојот тим. :D

Како не бе, дресовите да ги сменат па ќе средуваш тим.
Абе ти кажав. Не чекај, нема да ме убедиш! Не ти кажувам добри играчи, снаоѓај се сам!

Како не бе, дресовите да ги сменат па ќе средуваш тим.
Абе ти кажав. Не чекај, нема да ме убедиш! Не ти кажувам добри играчи, снаоѓај се сам!
Искрено, има неколку супер тимови со одлични измени и тоа. Иам приметено во сите го има Стерлинг, изгледа не е многу скап, само дали ќе се исплати... :)

Искрено, има неколку супер тимови со одлични измени и тоа. Иам приметено во сите го има Стерлинг, изгледа не е многу скап, само дали ќе се исплати... :)

Не врти муабет сеа

cvbcvb.png
fghfgh.png
345345121.png
789789.png
2222.png

Креирани материјали

Педерче едно :confused:

Настрана моите способности.
И јас го меркам Стерлинг. Го гледав на пријателскиве и добар е. Против Реал играше како шпиц, што нема да се случи и во ПЛ, но сепак офанзивата е негова задача така што ќе може да се очекуваат голови и асистенции. 60м евра сигурно не ги дале за на клупа, па би требало и првотимец да е.

Настрана моите способности.
И јас го меркам Стерлинг. Го гледав на пријателскиве и добар е. Против Реал играше како шпиц, што нема да се случи и во ПЛ, но сепак офанзивата е негова задача така што ќе може да се очекуваат голови и асистенции. 60м евра сигурно не ги дале за на клупа, па би требало и првотимец да е.
Не озбилно, ме насмеа со скриншотовите, не знаев дека така очајно изгледам по ПП. :ROFLMAO::P

Направив некои промени,aма не ви кажувам. :P

Последно уредено:
ХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА. Толку се смеев што нејќев ни емотиконите за смеење да ги искористам :D

знам дека е фејк ама пак xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom