Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
bycxozb.png

timot.jpg

За овие Bacuna и Mings прочитав на интернет онака дека може да бидат добри за на фантази, па пробајте ги ако сакате. Во глобала, најмногу се исплати да имаш играчи од топ 5 екипите, пошто нели тие и најмногу победуваат, барем јас така мислам. Можда ќе го пробам и она Ultimate Fantasy Premierleague, се плаќа учество 5 фунти, чисто за проба. Којзнае можда ќе се посреќи :D.

Полаички избран состав не може да има. :D И така само за следење играчи и тимови играм, не ми е компетитивно како НБА фантази.

upload_2015-7-25_20-57-49.png

Скоро секоја година почнувам и по некое време заборавам дека воопшто имам тим...

Сега се надевам нема да ја заборавам ја ставив меѓу првите букмаркс, па ваљда ќе истерам сезонава до крај :toe:

UXaX1P9.png

Гледав играчите да се стартери па ги склопив овие за точно сите пари

Матиќ, Џан, Вањама и слични играчи не ви препорачувам. Точно дека се ефтини, но не носат поени таквите играчи.
Попрво би земал крило од послабите екипи, него ли деструктивец од добар тим.[DOUBLEPOST=1437946792][/DOUBLEPOST]Ако на некого не му е доволно само ФПЛ, бујрум тука :D
http://forum.kajgana.com/threads/fantasy-football-games.78774/

Да си ја изрекламирам темата во оваа како поактивна :icon_mrgr:

За почеток вака
jjk.png

Untitled.png

Ќе ве дупам,како шо ме дупи принтот.

Озилно бе, како очекувате поени од Матич и Џан? :)

Ми се допаѓа ептен составот на kazioX, одличен е

Најверојатно ќе падне некоја промена.
Сакам Стерлинг место Депај да го земам

Untitled-2.jpg

ФК ја свободен

Поширокиот состав, кој ќе претрпи промени откако ќе напраам детална анализа „што кој како и зошто“: Мора да се доживее ланскиот успех (330 во МДК) со тим составен од анонимуси :D

Attachments

• fantasy.jpg
    fantasy.jpg
    76,8 KB · Прегледи: 50

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom