Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти кажам право и јас се мислев да го сменам Санчез со некој поефтин, а да си земам појак напаѓач, оти освен Руни, Бојан и Вајман се другите. Ама шо знам, секако само на почеток ја играм играва, после не ја чепкам, па ај нека стои, на долг рок попаметно е. :D

Рафаел ќе игра против Свонси или ? Го имам во тимот да знам што да правам.

Абе имате ефтини дефанзивци вие... кој би бил сигурен првотимец ?

Џонс би требало да е сигурен првотимец, јас го имам, али еве нека се изјасни манутд7моместо

10599344_10204514974544152_6586295178384918744_n.jpg

Зошто си го земал Артета?
Прашање е дали ќе игра прва постава покрај Ремзи и Вилшир кој е во добра форма на подготвителниве

Џонс би требало да е сигурен првотимец, јас го имам, али еве нека се изјасни манутд7моместо
Што и да земеш некој од таму, ќе ги пунат ко мисирки на секоја. Земи си од Барнли бољи некој дефанзивец, ќе заштедиш на пари а исто поени ќе фатиш.

Ајде и јас да се убацам, играв претходно неколку години по ред, освен лани. Да тепам досада малку.

This Season
You don't have any history this season.
Previous Seasons
Season Points Rank
2008/09 1482 1163164
2009/10 2158 120139
2010/11 2042 41423
2011/12 2046 93184
2012/13 1909 512327

Зошто си го земал Артета?
Прашање е дали ќе игра прва постава покрај Ремзи и Вилшир кој е во добра форма на подготвителниве

Мислев стандарден ке биде кај вас нели и капитен ви беше , а Санчез секако ке биде прва постава така?

Абе имате ефтини дефанзивци вие... кој би бил сигурен првотимец ?

Шав. :D

Џонс ваљда, па и Еванс. Штом ќе се игра со 3ца би требало овие 2ца да се стандард. Ама може и да се донесе нешто појако. :P

Мислев стандарден ке биде кај вас нели и капитен ви беше , а Санчез секако ке биде прва постава така?
Санчез сигурно, Артета ќе ротира со Вилшир и Фламини, ако земиме ДМ е тек тогаш ќе биде кркамбар

Не бираш од manure, Арсенал, Челзи и Евертон така?

Не бе. Лани од Арсенал и од Челзи имав 8 играчи вкупно. :D
Оваа година напрајв компромис со играЌ од Евертон.
За ManUre не станува збор, макар цел тим да можеш да го земеш за 10 мил(меко л)арди. :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom