Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Можно е и Лукаку и РВП да го пропуштат стартот... информативно :)

Ubav sostav izvade. GledamVan Nistelrooy go imas kupeno. :D
Рамзи и Жиру не одат еден без друг макар и во фантази :D

Вади го Кош читам нешо проблеми со ахиловата пета и можно е да го пропушти првото коло.
Линк
Ако е само прво коло ќе го сменам со Азпи во 11ка.

Кој би требало да биде стандарден стопер во Евертон ?

Истата лига е од лани ова Кајгана Класик, или одново треба да се влезе?

Sostavot za ovaa godina.
Golmani:Mignolet,Given
Odbranbeni:Lovren,Vlaar,Debuchy,Chambers,Kompany
Sredina:Adam Johnson,Hazard,Barkley,Matic,Chamberlain
Napad:D.Costa,Aguero,Austin

Prvo kolo kje pocnam so
Mignolet
Vlaar Debuchy Lovren
Johnson Hazard Matic Chamberlain Barkley
Costa Austin

Vaka poradi sto Kompany i Aguero ne se sigurno 100% za nastap.Izmeni sigurno kje ima vo tekot na sezona eden od Costa i Aguero mislam deka nema da se pokaze vo dobro svetlo sezonava.Vo sredinata najverojatno posle 4,5 kola kje menuvam nekoj od Johnson ili Chamberlain.Ovaa sezona mislam deka najgolemo iznenaduvanje kje se pokaze Chambers go gledav i lanskata sezona i na podgotovski za Arsenal,ako dobie sansa od Wenger sigurno prva kje mi igra.

Дечки ја и Фантомот, иако више не е активен многу на форумот го знаете свите, тој за Челзи што навија ( јебига никој не е совршен :icon_lol:), напраевмо лига, планот ни е да има малце појќе забава, да се собереме 20 души, да пуштимо на жиро по 200-че и на крај на првиот да му купимо едно дресче ориџинале по негов избор, мие веќе се собравме 10-тина па ако е некој заинтерсиран нека ми пише.
Лигата си е класик да нема хед ту хед намештаљке :), кој ќе си има највише поени си добива дресче.. И плус ќе имамо повод на крај сезона да си седнемо на кафе заеднички...
20 душе по 200=4000, дресовите се толку од прилика, значи не го правиме ова од финансиска корист, чисто од забава...

Дечки ја и Фантомот, иако више не е активен многу на форумот го знаете свите, тој за Челзи што навија ( јебига никој не е совршен :icon_lol:), напраевмо лига, планот ни е да има малце појќе забава, да се собереме 20 души, да пуштимо на жиро по 200-че и на крај на првиот да му купимо едно дресче ориџинале по негов избор, мие веќе се собравме 10-тина па ако е некој заинтерсиран нека ми пише.
Лигата си е класик да нема хед ту хед намештаљке :), кој ќе си има највише поени си добива дресче.. И плус ќе имамо повод на крај сезона да си седнемо на кафе заеднички...
20 душе по 200=4000, дресовите се толку од прилика, значи не го правиме ова од финансиска корист, чисто од забава...
А како ќе ни гарантирате оти после со парите ќе се купи дрес, може по 2000 ќе си поделите? :icon_lol: Договор или ништо работа! :icon_mrgr:

Golmani: Speroni,Eliot
Odbrana: Debusi,Azpilikueta i Rafael
Sredina: Remsey,Sancez,Fabregas i Sterling
Napad: Rooney,Adebajor i Cambel od kristal palas

Не знам зошто Санчез го форсирате сите, кога сеуште не е во топ форма. Да му се даде месец-два. Иако мислам дека кога ќе се врати Волкот ќе биде топ трансфер со 9. И плус среден ред е даден. Мх мх

Не знам зошто Санчез го форсирате сите, кога сеуште не е во топ форма. Да му се даде месец-два. Иако мислам дека кога ќе се врати Волкот ќе биде топ трансфер со 9. И плус среден ред е даден. Мх мх
Да ти кажам право и јас се мислев да го сменам Санчез со некој поефтин, а да си земам појак напаѓач, оти освен Руни, Бојан и Вајман се другите. Ама шо знам, секако само на почеток ја играм играва, после не ја чепкам, па ај нека стои, на долг рок попаметно е. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom