Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рамзи и Жиру не одат еден без друг макар и во фантазиUbav sostav izvade. GledamVan Nistelrooy go imas kupeno.![]()
Ако е само прво коло ќе го сменам со Азпи во 11ка.Вади го Кош читам нешо проблеми со ахиловата пета и можно е да го пропушти првото коло.
Линк
Jaгиелка.Кој би требало да биде стандарден стопер во Евертон ?
Истата лига е од лани ова Кајгана Класик, или одново треба да се влезе?
А како ќе ни гарантирате оти после со парите ќе се купи дрес, може по 2000 ќе си поделите?Дечки ја и Фантомот, иако више не е активен многу на форумот го знаете свите, тој за Челзи што навија ( јебига никој не е совршен), напраевмо лига, планот ни е да има малце појќе забава, да се собереме 20 души, да пуштимо на жиро по 200-че и на крај на првиот да му купимо едно дресче ориџинале по негов избор, мие веќе се собравме 10-тина па ако е некој заинтерсиран нека ми пише.
Лигата си е класик да нема хед ту хед намештаљке, кој ќе си има највише поени си добива дресче.. И плус ќе имамо повод на крај сезона да си седнемо на кафе заеднички...
20 душе по 200=4000, дресовите се толку од прилика, значи не го правиме ова од финансиска корист, чисто од забава...
се наканив да играм прв пат годинава.дали може и ако може како да сменам формација?
Да ти кажам право и јас се мислев да го сменам Санчез со некој поефтин, а да си земам појак напаѓач, оти освен Руни, Бојан и Вајман се другите. Ама шо знам, секако само на почеток ја играм играва, после не ја чепкам, па ај нека стои, на долг рок попаметно е.Не знам зошто Санчез го форсирате сите, кога сеуште не е во топ форма. Да му се даде месец-два. Иако мислам дека кога ќе се врати Волкот ќе биде топ трансфер со 9. И плус среден ред е даден. Мх мх