Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Минутажата која ја добиваат е проблем...
Често прават измени со тоа кој да биде стартер од нив

Јас би идел на Одемвинги, како најдобар напаѓач го сметам од овие :)
Исто мислење имав, секад ги ротираат, али мислам дека Лукаку најчесто е на клупа, Лонг почесто излегува на негово место, а Одемвинги излегува само по потреба. Иако Лонг има подобра статистика и е бајаги потценет, Odemwingie it is... :)

Исто мислење имав, секад ги ротираат, али мислам дека Лукаку најчесто е на клупа, Лонг почесто излегува на негово место, а Одемвинги излегува само по потреба. Иако Лонг има подобра статистика и е бајаги потценет, Odemwingie it is... :)

Да но каде ти е ?
Ах бре Рики бе Рикиии... :(

Да се надеваме на гол на Дефо...да не ми се нервираш :D

Да но каде ти е ?
Ах бре Рики бе Рикиии... :(

Да се надеваме на гол на Дефо...да не ми се нервираш :D
Уште не сум го стаил, си викам ај уште ова коло да ги изгледам убаво ВБА, па после ќе одлучам кој да го стаам. Го сменив Меколи за Риџвел btw...

Уште не сум го стаил, си викам ај уште ова коло да ги изгледам убаво ВБА, па после ќе одлучам кој да го стаам. Го сменив Меколи за Риџвел btw...

Колку да ти земе 4 поена...
Страничните бекови ги сметам како поефикасни од централните, но оваа измена мислам непотребна ти била

Колку да ти земе 4 поена...
Страничните бекови ги сметам како поефикасни од централните, но оваа измена мислам непотребна ти била
Све е то плански, сеа има вонредно коло па ќе ги мењам Шахин со Мичу и Дефо со Одемвинги (?).

Стварно не ми е јасно зошто Погребњак не игра прв тим за Ридинг..

Де Геа, Смолинг и Керик не ми играа, од Бербатов и Јелавич само по два поена :facepalm:

Море што поена ми однесоа тие Јунајтед... :(
Но сепак верувам во РВП и не го продавам :)

Ова коло 46 поени, али напраив некои промени во составот. Откако ги земав Стивен Тејлор и Лескот ептен си ја заебав одбраната. Њукасл примаат голови ко луди, а Лескот не игра. Исто и Шахин ретко дочекува да изигра цела утакмица. Затоа им кажуваме збогум на Тејлор и Шахин, а добредојде на Мичу и Енрике. Со финансии ко брод сум пун, можам каков сакам состав да си направам без ограничувања. И уште не сум земал напаѓач од ВБА, ова вонредно коло изгледа Лукаку ќе им игра како стартер, па ќе почекам до следното кога Лонг ќе биде стартер и изглеа него ќе го зеам.

630 поени вкупно на фантази. Минато коло имав 83 ова 48. Наводно на 51.628 место сум:). Чех и шоукрос по 7 поени ми вадат. Рафаел и Фердинанд по 2. Средината звер...Бејл 7, Хазард 3, Стерлинг 3 брунт 5. Нападот Руни 10 као капитен, Берба 2 и тевез 1. Није лоше, а нема сеуште бонуси, уште ќе бегам:)

42.Што на крај краева и не е така лошо со вака тапа коло

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom